A24.com.tr » politika » MHP'de toplu istifa!

MHP'de toplu istifa!

MHP'de toplu istifa!

İzmir'de 30 ilçenin 17'sinde kongrelerini tamamlayan MHP'de istifalar peş peşe gelmeye devam etti.

 İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Fikret Çam ve Bergama Belediyesi meclis üyeleri Sezer Uğraş ve Yılmaz Dülger MHP'den istifa etti.

Karadiken yaptığı açıklamada, “Genel Merkez ve ona bağlı il yönetimlerinin talimatlarıyla yapılan ilçe kongrelerinde ülkücü çizgiye ve Türk milliyetçiliği fikrine aykırı gayri demokratik listelerin hazırlanmasını ve genel merkezin iktidar yanlısı politikalarını kabul etmemiz mümkün değildir” dedi.

MHP İLÇE BAŞKANI VE YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dursunbey Teşkilatı Kongresi 18 Mayıs 2017'de yapıldı. Daha önce göreve getirilen Mustafa Sarnıç ve Ali Çıplak MHP İlçe Başkanı olmak için aday oldular. Yapılan kongre sonrası MHP İlçe Başkanı seçilen Ali Çıplak ve yönetimi, MHP Genel Merkezi tarafından fesih edildi.
Alınan bilgiye göre, MHP Genel Merkezi tarafından gönderilen yazıda, “Milliyetçi Hareket Partisi tüzüğünün 52. ve 54. maddelerinin başkanlık divanına tanıdığı yetkiye istinaden, tüzüğün 34. maddesi gereğince Milliyetçi Hareket Partisi Dursunbey İlçe Başkanı Ali Çıplak ve yönetimi fesih edilmiştir” denildi.

YORUMLAR
  Yaz bitti, kar geldi... Yılın ilk karı yağdı
Yaz bitti, kar geldi... Yılın ilk karı yağdı