A24.com.tr » yaşam » Metrobüs saldırganı tutuklandı

Metrobüs saldırganı tutuklandı

Metrobüs saldırganı tutuklandı

Geçtiğimiz günlerde hareket eden metrobüs şoförüne şemsiye ile saldırarak kazaya neden olan saldırgan tutuklandı.

Hareket halindeki metrobüs şoförüne saldırarak 11 kişinin yaralandığı kazaya neden olan saldırgan tutuklandı.

Sabah saatlerinde Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na avukatıyla birlikte gelen sürücü Recai Türkoğlu savcılıkta verdiği ifadesinin ardından adliyeden ayrıldı. Basın mensuplarının "Savcılık tarafından serbest mi bırakıldınız" sorusuna Türkoğlu'nun avukatı Hasan Abanoz, "Evet şu aşamada serbest" dedi. Hangi suçlama ile ifade verip serbest bırakıldığı sorusuna ise avukat Abanoz, "Olay basına yansıdı. Şuan için bir şey söylemek doğru olmayacak" diye konuştu.

"KARŞILIK VERMEDİM"
Burnu bandajlı olarak görülen metrobüs sürücüsü Recai Türkoğlu ise, "Sağlığım iyi çok şükür. Karşılık vermedim. Bir şey söylemek istemiyorum şuanda" dedi.

"YOLCU ALIP ALMAMA KONUSU"
Bu sırada avukatı Hasan Abanoz da, "Müvekkilim vurmanın etkisi ile şuurunu kaybetti. O sebeple düştü direksiyondan. Saldırganın vuruşu ile müvekkilim zaten şuurunu kaybetmiştir. Bu sırada direksiyon mahalinden de saldırganın video görüntülerinden de görüldüğü üzere çekilerek atılmıştır. Bu sebeple kaza meydana gelmiştir. Evveliyatında da yolcu alıp almama konusu. Yani başka bir şey değil. Tamamen saldırganın kişisel bir egosu. Öyle görünüyor ki burada taksirle yaralamadan bir dava açılabilir" şeklinde konuştu.

Acıbadem'deki metrobüs kazasında şoföre şemsiyeyle saldıran Murat Akbulut'a tutuklama istendi.

TUTUKLAMA İSTEMİYLE MAHKEMEYE SEVKEDİLDİ
Üsküdar Doğancılar Polis Merkezi'nden sabah saatlerinde çıkarılan Murat Akbulut, ,Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. Akbulut, sağlık kontrolünün ardından Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na götürüldü. Burada savcılık sorgusu tamamlanan Murat Akbulut tutuklama talebiyle mahkemeye sevkedildi.

Öte yandan metrobüs şoförü Recai Türkoğlu'nun da sabah saatlerinde savcılıkça müşteki-şüpheli sıfatıyla ifadesi alındı.

YORUMLAR
  Su içmenin faydaları nelerdir? Günde ne kadar su içmemiz gerekir?
Su içmenin faydaları nelerdir? Günde ne kadar su içmemiz gerekir?