A24.com.tr » magazin » Meryem Uzerli ile Ozan Güven aşkı alevlendi

Meryem Uzerli ile Ozan Güven aşkı alevlendi

Meryem Uzerli ile Ozan Güven aşkı alevlendi

Bir dönem aşk yaşayan ve bir sinema filmi projesi için yeniden bir araya gelen Ozan Güven ile Türk asıllı Alman oyuncu Meryem Uzerli'nin tekrar aşk yaşadığı konuşuluyor.

Ünlü oyuncular Ozan Güven ve Meryem Uzerli, Saraybosna'da düzenlenen "8. Türk Film Festivali"nde kameraların karşısına geçti.

Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da düzenlenen film festivali Meryem Uzerli, Ozan Güven ve Belçim Bilgin'in başrolü paylaştığı 'Annemin Yarası' filminin gösterimiyle başladı. Hayranları "Muhteşem Yüzyıl"la tanınan Uzerli ve Güven'e büyük ilgi gösterdi.

Meryem Uzerli ile Ozan Güven 2 yıl önce sürpriz aşka yelken açmış, el ele görüntülendiklerinde aşklarını gizlememişlerdi. Rol arkadaşı Ozan Güven ile yanak yanağa fotoğraflarını paylaşan güzel oyuncu altına da kalp emolojisi koydu.

İlerleyen saatlerde de Ozan Güven'in kucağında uyurken çekilen bir kareyi Instagram'a yükledi. Altında yine kalpler vardı. Takipçileri Uzerli'nin bu paylaşımları karşısında 'Eski aşk alevlendi' şeklinde yorum yaparken bazıları da 'Alp Özcan'ı kıskandırmak için Ozan'ı kullanıyor' şeklinde yorum yaptı. 

YORUMLAR
  Reuters 2017 yılın en iyi 100 fotoğrafını yayınladı...
Reuters 2017 yılın en iyi 100 fotoğrafını yayınladı...