A24.com.tr » dizi haber » Meryem 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Meryem 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Meryem 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin sevilen dizisi Meryem, 3. bölümüyle izleyicinin karşısına çıktı. Seyircinin nefeslerini tutarak izlediği dizinin 4. bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı bile.

Meryem, 3. bölümüyle izleyicisini yine şaşırtmadı. 3, bölüm fragmanında dağ evinde kritik bir süreç yaşayan genç kızın Savaş'ın baskıları sonrası zor dakikalarla baş başa kalacağını gösterdi. Evlenmek üzere olduğu nişanlısını öldürdüğü düşünülen genç kızı hapishaneden kaçıran Savaş, başına büyük bir bela alacak. Savaş’ın ileride başına bela açmasından korkan Savcı Oktay ise gözaltı esnasında Savaş’ın yerini tespit etmek için yapmaması gereken şeyleri yapacak.

Meryem dizisi son bölümde Savaş sonunda asıl suçlunun hapishanedeki kız olmadığını öğrenmiş ve gerçekleri öğrenebilmek için bir plan yapmıştı. Genç kızın babasının yattığı hastane odasında gerçekleştirdiği sohbete şahit olan Oktay, nişanlısını kimin öldürdüğü konusunda daha fazla şüpheye kapılmıştı. Kapıyı hızlıca açarak masum kızın yanına giden Oktay, “İtiraf ettin, duydum seni” diyecek ve aracın başında kimin olduğunu sorgulayacak.

MERYEM 4. BÖLÜM FRAGMANI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Dizinin bu akşam ekrana gelen 3. bölümünden çok ksıa bir süre sonra 4. bölüm fragmanının yayınlanması bekleniyor. İşte son bölümde yaşananların kısa bir özeti:

İşte, yayıncı kuruluş tarafından yapılan gelecek bölüm ile ilgili o açıklama: Savaş ateşlerin içinden genç kızı kurtarır. Akça, baygın halde onu kurtaranın Oktay olduğunu zanneder. Bu durum Oktay’ın işine gelecektir. Hastanede gözünü açan genç kız, Savaş’tan şikâyetçi olmaz ama Oktay’ın baskılarına dayanamayıp Savaş için uzaklaştırma kararı çıkarttırır. Turan’ın, Akça’nın yakını olduğunu öğrenen Savaş, bu işte babasının parmağı olduğunu anlar. Masum kızdan sorularının cevaplarını alana kadar peşini bırakmayacaktır. Onun ağzından laf alamayan Savaş, genç kızı kaçırır. Oktay deliye döner. Sırrının açığa çıkacağını düşünen Oktay, her şeyi yapabilecek durumdadır. 

YORUMLAR
  Kış Hastalıklarına hangi içecekler iyi gelir?
Kış Hastalıklarına hangi içecekler iyi gelir?