A24.com.tr » ajanda » Merve Kovancı kimdir instagram ve twitter hesabı var mı Kısmetse Olur elbet

Merve Kovancı kimdir instagram ve twitter hesabı var mı Kısmetse Olur elbet

Merve Kovancı kimdir instagram ve twitter hesabı var mı Kısmetse Olur elbet

Kısmetse Olur haftanın finalinde gelinler evinde Gizem'in elenmesinin ardından eve giriş yapan Merve Kovancı, sempatik tavırlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Merve Kovancı babası mı öldü?

Kısmetse Olur Programın 353. bölüm fragmanında gelin adayı Merve'nin babasının vefat ettiği haberi geliyor!  Kısmetse Olur haftanın finalinde büyük bir sürpriz yaşandı ve eve veda eden isim Gizem oldu. Didem ve Onur koruma altına alındı. Onur 10 bin TL'lik ödülü kazanınca gelinler evinden Gizem eve veda etti. 

Eve yeni gelen gelin adayı Merve Kovancı güzelliğiyle herkesi kendine hayran bıraktı. Merve Kovancı, eve girer girmez kime talip olduğunu da açıkladı.

Türk televizyon tarihinde reyting uğruna yapılmayan bir tek bu kalmıştı. Kanal D’nin her gün yayınlanan evlilik yarışma programı ‘Kısmetse Olur’da yarın şoke eden bir olay ekrana gelecek. Gelin adaylarından Merve, yarışma esnasında eve gelen zarfla hayatının en acı haberini alacak ve babasının vefat ettiği bilgisi kameralar önünde kendisiyle paylaşılacak. Henüz ekrana gelmeyen bölümün tanıtımı bu akşam saatlerinde medyaya servis edildi. Evlilik programlarının siyasetçilerin de gündeminde olduğu ve tepkilerin yoğunlaştığı bu günlerde bir ölüm haberinin dahi reyting unsuru olarak kullanılmasına duyarlı seyircilerin tepki göstermesine kesin gözüyle bakılıyor.

MERVE KOVANCI KİMDİR?

Kısmetse Olur evine yeni gelen gelin adayı Merve Kovancı 23 yaşında. İstanbul'da oturan Merve Kovancı güzelliği ile dikkat çekiyor. Gayrimenkul danışmanlığı yapan Merve Kovancı buraya gelmeden önce 3 yıllık ilişkisini bitirdiğini söyledi. Aslen Eskişehirli olan Merve Kovancı'nın annesi ise Selanikli. Ancak Merve Kovancı damat adaylarından Akın'a talip olduğunu açıkladı.

 

 

YORUMLAR
  Game of Thrones'un finaliyle ilgili bomba iddia
Game of Thrones'un finaliyle ilgili bomba iddia