A24.com.tr » medya » Mehmet Ali Yalçındağ istifa etti!

Mehmet Ali Yalçındağ istifa etti!

Mehmet Ali Yalçındağ istifa etti!

9 ay önce ataması yapılan Doğan Yayın Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ Redhack'in açıkladığı mesajların ardından istifa etti.

İşte Yalçındağ'ı istifaya götüren o süreç ve havada uçuşan iddialar:

Odatv'nin edindiği bilgiye göre; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın e-postalarının ele geçirilmesinin ardından açığa çıkan mesajları nedeniyle tartışma yaratan Doğan Yayın Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ istifa etti. Odatv'nin kulis bilgilerine göre, Yalçındağ dün istifa etti ve bu kararının kısa süre içinde duyurulması bekleniyor. Yalçındağ, istifasına gerekçe olarak yayımlanan mesajlarının ardından başlayan tartışmada yıpranmasını gerekçe gösterdi.

Redhack'in açıkladığı mesajların ardından söz konusu e-postaların gerçek olmadığını iddia eden Yalçındağ, "Benim bilgisayarım maalesef bir şekilde hacklenmiş. Benim günlük bütün raporlarım, rapor dediğim günlük, ben 22 senedir günlük tutuyorum. Hepsi maalesef çalınmış, ele geçirilmiş" demişti. Yalçındağ, teknik incelemenin devam ettiğini söyleyerek "Şaşkınlık içerisindeydim, ama teknik olarak benim bilgisayarımdan e-mail atılmış gibi... e-mail atabiliyorlarmış bilgisayarınızı ele geçirdikleri zaman. Yatak odasına girmek gibi bir şey" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR
  Formula 1'de artık Grid Kızları tarih oluyor!
Formula 1'de artık Grid Kızları tarih oluyor!