A24.com.tr » magazin » Megastar Tarkan baba oluyor

Megastar Tarkan baba oluyor

Megastar Tarkan baba oluyor

Yeni albümüyle listeleri kasıp kavuran megastar Tarkan, Bakü konseri dönüşünde eşiyle birlikte soruları yanıtladı. Çocuk istediklerini belirten megastar, eşinin henüz hamile olmadığını söyledi.

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de konser veren Megastar Tarkan, dönüş yolunda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakü'ye eşi Pınar Tevetoğlu ile birlikte gelen Tarkan, yakın zamanda çocuk sahibi olmak istediklerini belirtti.

Megastar Tarkan, önceki gün Bakü'de düzenlenen 2017 F1 Grand Prix'in açılışı için konser verdi. Bakü dönüşü havalimanında eşi Pınar Tevetoğlu ile birlikte görüntülenen Megastar, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Tarkan, "Yeni albümüm hakkında gelen tepkilere çok sevindim" diye konuştu. Megastar, bayramda tatil yapmayacağını, Harbiye konserleri için çalışacağını söyledi. Tarkan, eşi Pınar Tevetoğlu'nun hamile olduğuna dair çıkan haberlere de şöyle açıklık getirdi: "Yok, hamile değil, öyle bir şey olsa zaten söylerim." Megastar, "Peki çocuk sahibi olmak istiyor musunuz?" sorusuna ise "Evet, tabii ki istiyoruz" yanıtını verdi.

YENİ ALBÜM ZİRVEDE

Tarkan'ın yeni albümü '10', fizy'de rekor kırdı. Albümden 24 saatte 50 bin, bir haftada 200 bin şarkı indirildi. 

YORUMLAR
  Ünlü isimlerin okul yılları
Ünlü isimlerin okul yılları