A24.com.tr » magazin » Megastar baba oluyor

Megastar baba oluyor

Megastar baba oluyor

Megastar Tarkan ve geçtiğimiz aylarda evlendiği eşi Dilek, bebek sahibi olmak için uzun süredir Almanya'ya gidip tüp bebek tedavisine devam ettikleri öğrenildi.

 Megastar Tarkan ve geçtiğimiz aylarda evlendiği eşi Dilek, bebek sahibi olmak için uzun süredir Almanya'ya gidip tüp bebek tedavisine devam ettikleri ve sonuç alınması halinde duyurulacağı öğrenildi.

Yaz ayında sade bir törenle Pınar Dilek’le dünyaevine giren Megastar Tarkan’dan mutlu haber geldi! Megastar'ın baba olmak için hazırlıklara başladığı iddia edildi.

Tüp bebek tedavisi

'Renkli Sayfalar' programında 44 yaşındaki Tarkan'ın kendisinden 13 yaş küçük olan eşi Pınar Dilek ile bebek sahibi olabilmek için tüp bebek tedavisine başladığı iddia edildi. Evliliklerini bir çocukla taçlandırmak isteyen çiftin sürekli İstanbul-Almanya arasında mekik dokuduğunun nedeni de ortaya çıktı. 5 yıllık birlikteliklerinde mutlu sona eren ünlü çiftin Almanya seyahatinin sebebininde hastane kontrolleri olduğu öğrenildi. İkili, belli aralıklarla Pınar Dilek'in memleketi olan Almanya'ya giderek rutin kontrellerini yapıyor. Çift, tedavileri sonuç verince bu haberi açıklamayı düşünüyor.

YORUMLAR
  Damarlarımızı temizleyerek kan akışını kolaylaştıracak 10 gıda ürünü...
Damarlarımızı temizleyerek kan akışını kolaylaştıracak 10 gıda ürünü...