Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Medya Takip Merkezi (MTM) Spor gündeminin en çok konuşulanlarını belirledi

A24.com.tr » spor » Medya Takip Merkezi (MTM) Spor gündeminin en çok konuşulanlarını belirledi
Medya Takip Merkezi (MTM) Spor gündeminin en çok konuşulanlarını belirledi

MTM Medya Takip Merkezi spor gündeminde 17-23 nisan 2017 tarihleri arasında basında yaptığı haber takibi sonucunda en çok konuşulanları belirledi.

 İşte MTM'nin yaptığı araştırmanın detayları...

FUTBOLCULAR

MTM Medya Takip Merkezi'nin yapmış olduğu araştırmaya göre basında en çok konuşulan futbolcu Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder oldu.  Sneijder 264 kere haberlere konu oldu.

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, trivelaları ve asistleriyle en çok konuşulan ve hakkında haber yapılan futbolcular listesine 256 haberle ikinci sırada yer aldı.

En çok konuşulan futbolcular listesinde Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Lucas Podolski 213 haberle üçüncü sıradayer aldı.  Podolski'nin gündeme gelmesinin en büyük nedeni ise kötü performansı oldu.

TEKNİK DİREKTÖRLER

Alınan kötü sonuçların ardından kalıp kalmayacağı ile ilgili sürekli gündeme gelen Galatasaray'ın Teknik Direktörü İgor Tudor, 396 haberle en çok konuşulanlar listesinde zirvede yer aldı.

Spor Toto Süper Lig'in lideri Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, haberlerde en çok konuşulanlar listesinde ikinci sırada yer aldı.  Trabzonspor efsanesi Şenol Güneş'in haftasonunda Adanaspor'a karşı alınan galibiyetle adından söz ettirdi ve 392 haberde yer aldı.

Ligin ikinci yarısındaki lideri Trabzonspor'un teknik direktörü Ersun Yanal, göze hoş gelen oyunları ve Beşiktaş maçında mağlup olmasına rağmen oynanan futbolla haberlerde en çok konuşulan teknik direktörler listesinde 285 haberle ikinci sırada yer aldı. 

KULÜP YÖNETİCİLERİ

Lig'de şampiyonluk için gün sayan Beşiktaş'ın Başkanı Fikret Orman, haberlerde en çok konu olan kulüp yöneticisi olurken, toplamda 213 haberde yer aldı.

En çok konuşulan kulüp yöneticileri listesinin ikinci sırasında Galatasaray'ın başkanı Dursun Özbek yer aldı. Kötü futbol ve alınan kötü sonuçların ardından koltuğu sallanan Dursun Özbek, 191 haberle en çok konuşulan ikinci isim oldu.

SPOR KULÜPLERİ

MTM Medya Takip Merkezinin en çok konuşulan spor kulüpleri araştırmasında lig lideri Beşiktaş 2 bin 321 haberle zirvede yer alıyor. Beşiktaş'ın en çok konuşulmasının nedeni ise Lyon karşısında alınan mağlubiyet oldu. 

Derbiyi kaybeden Galatasaray ise bin 855 haberle en çok konuşulan ikinci kulüp oldu. 

Derbide yüzü gülen taraf olan Fenerbahçe ise listede bin 829 haberle ikinci sırada yer aldı.

 


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler