A24.com.tr » medya » Medya Takip Merkezi kuruluşunun 18. yılını kutladı

Medya Takip Merkezi kuruluşunun 18. yılını kutladı

Medya Takip Merkezi kuruluşunun 18. yılını kutladı

Medya takibi sektörünün öncü şirketi Medya Takip Merkezi (MTM), kuruluşunun 18'inci yılını Ataköy'deki Nossa Costa adlı mekanda düzenlenen etkinlikle kutladı.

1999 yılında medya takibi ve ölçümlemesi alanında hizmet vermeye başlayan MTM'nin kuruluşunun 18'inci yıl dönümü dün akşam kutlandı. Ataköy Nossa Costa isimli mekanda düzenlenen geceye MTM Genel Müdürü Halef Remzi Vayıs ve şirket çalışanları katıldı.

Çalışanların gönüllerince eğlendiği gecede 18. yıl pastası da çalışanların katılımıyla kesildi. Gecenin en çok gülümseten anlarından biri ise; MTM'de gençlik yıllarından itibaren çalışmaya başlayan ve MTM çatısı altında evlenen ve çocuk sahibi olan şirket çalışanalarının paylaştığı anılar oldu.

Günün anlam ve önemi çerçevesinde gecede konuşan MTM Genel Müdürü Halef Remzi Vayıs; şirket vizyonu ve sektördeki değişim ve dönüşüme değinerek şunları söyledi:

"30 yıl sonrasını düşünerek başladık"

Şirketi hayata geçirmeye koyulduklarında 30 yıl sonrasını düşünerek adım attıklarını belirten Vayıs, "O zamanlar Türkiye'de çok yapılan işlerden biri değildi. Dolayısıyla tutunması zaman ve çaba alacaktı. Biz hep 30 yıl sonrasını düşleyerek başladık. 30 yıl sonrası yeni bir başlangıç için oldukça uzun bir süre. 30 yıl aslında insan hayatı için de çok uzun bir zaman dilimi. Hatta cesaret kırıcı bile olabilir. Yeni bir işe başlıyorsunuz ve 30 yıl sonraki geleceği hedefleyerek yapıyorsunuz bunu. Ama bakın, 18 yıl nasıl da geçmiş" ifadelerini kullandı.

"3 şey bizi haklı çıkardı..."

30 yılı hedefledikleri zaman 3 şeyin kendilerini haklı çıkardığını söyleyen Halef Remzi Vayıs, bunları şöyle açıkladı:

"Bunlardan biri; 5, 10 ya da 15 yılı hedeflememiş olmamız aslında gerçekçiymiş, bunu gördük. Çünkü kurumsal olmak öyle bugünden yarına olan bir şey değil. İkincisi; sabır ve çabalarımızla geldiğimiz noktada şu anda kendi sektörümüzde hem öncü, hem en dinamik hem de en yenilikçi şirket olma özelliğini taşıyoruz.

Bunu biz değil, sektörümüz ve müşterilerimiz söylüyor. Buna 18 yılda ulaştık. Üçüncüsü; bizim başlangıçtan beri hedeflediğimiz şey, evrensel ölçütlerde bir dünya şirketi olabilmekti. Bunun için önce kendi ülkemizde hedefimize ulaşmalı ve böylece dünyaya açılmalıydık. Artık hazırız ve önümüzde 12 yıl var, 30 yıllık hedefimizin son etabına ulaşabilmek için."

"Kuruluşumuzdan beri çalışan yol arkadaşlarımız var"

Şu anki bulundukları konuma tek başına gelmediklerini hatırlatan ve bunun bir ekip işi olduğunun altını çizen Vayıs, "Neredeyse kuruluşumuzdan beri birlikte çalıştığımız yol arkadaşlarımız var. Onların hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Yani şirketle neredeyse eşit sayılıyorlar. Bize yeni katılan arkadaşlarımız ise adapte olmayı iyi bildiler. Tabii şirketimize emeği geçmiş, geçmişte gerçekten katkıları olmuş birçok arkadaşımız da var. Gönül isterdi ki onlar da bizimle olsun. Ama hayat bu, sonuçta her birimizin kendi dünyası var" dedi.

"Yeni hedefimiz..."

Konuşmasını şirketin yeni hedefleri ile bitiren MTM Genel Müdürü Halef Remzi Vayıs, "Şimdi, dijital dönüşüm dönemi yaşadığımız şu sıralarda artık nihai hedefimize yelken açmamızın zamanı geldi. O da evrensel ölçütte bir dünya şirketi haline gelmek ve 18 yıl önce amaçladığımız yere ulaşmak."

Keyifli anların yaşandığı gecenin sonunda, MTM'nin yönetici kadrosu yemekten sonra pasta kesimi için sahnede toplandı. Gecede olan ve olmayan tüm çalışanların nezdinde şiketin 18'inci yılını kutlayan MTM Genel Müdürü Halef Vayıs, konuşmasının ardından şirketin yönetici ve çalışanlarına da söz vererek onların duygu ve düşüncelerini aldı.

YORUMLAR
  Westworld oyuncusundan tecavüz itirafı
Westworld oyuncusundan tecavüz itirafı