A24.com.tr » ajanda » Kısmetse Olur'da kim elendi? | 19 şubat pazar Haftanın Finali

Kısmetse Olur'da kim elendi? | 19 şubat pazar Haftanın Finali

Kısmetse Olur'da kim elendi? | 19 şubat pazar Haftanın Finali

Kısmetse Olur son bölümünde eleme heyecanı tavan yaparken eve veda eden ismin arkasından her zamanki gibi yine gözyaşları sel oldu. Kısmetse Olur haftanın finalinde kim elendi?

 Kısmetse Olur yeni bölümünde eve veda eden isim belli olurken, Adnan ve Didem arasındaki eski aşk görüntüsü yerine oturdu. Addid arasındaki ayrılığın ardından ikili sevgililer gününde barışmışlardı.

Gözde'nin final gecesindeki itirafı herkesi şoka soktu. Gözde, Ünal'la olan ilişkisini bitirip evden farklı adaylara yöneleceğini söylemesi üzerine kızılca kıyamet koptu.

KISMETSE OLUR HAFTANIN FİNALİNDE KİM ELENDİ?

KISMETSE OLUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kısmetse Olur'un yeni çifti Ünal ve Gözde arasında ilk günden bu yana sular durulmuyor. Gözde ile Sevgililer Günü'nde tanıma yoluna giren Ünal, ona bir kolye hediye etmişti. Ünal'ın Gözde'ye "Sen beni taşıyabilecek bir kadın değilsin" demesinden sonra araları açılan ikili son bölümde de tartışma yaşadı. Gözde'nin Ünal'ı kolay kolay affetmeye niyeti yoktu. Gözde, Ünal'ın damatlar evinde umursamazca oturup, gönlünü almak adına hiç bir şey yapmamasına bozulup, kolyesini çıkarmıştı. Bunun üzerine eve gelip Gözde'den özür dileyen Ünal, reddedilince evi terketmişti.

KISMETSE OLUR TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Kısmetse Olur hafta içi 12:30’da hafta sonları ise 23:30’da Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Kısmetse Olur yeni bölüm HAFTANIN FİNALİ ı 19 şubat  2017 PAZAR  saat 23:30 da Kanal D ekranlarında olacak.

 

 

YORUMLAR
  İşte Samsung'un son sürprizi: Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus
İşte Samsung'un son sürprizi: Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus