A24.com.tr » medya » Kısmetse Olur'da eski damat adayından sürpriz dönüş!

Kısmetse Olur'da eski damat adayından sürpriz dönüş!

Kısmetse Olur'da eski damat adayından sürpriz dönüş!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur programında eski damat adayından sürpriz geri dönüş!

 Kanal D'nin sevilen programı Kısmetse Olur'da bir damat adayı daha geri dönüyor.

Kısmetse Olur'da eski damat adayı Bedirhan, Gözde için geri dönüyor. Peki Gözde'nin bu dönüşe tepkisi ne olacak. Tankut ve Tuğçe arasında ise yeni bir aşk doğuyor.

Kısmetse Olur geçen sezon damat adaylarından Bedirhan, şuan evdeki gelin adaylarından Gözde için özel bir mesaj gönderdi...

Kısmetse Olur'a Berker için gelen ve onunla tanıma yoluna giren Gözde, önce eve gelen çiçeklerle şaşkınlığa uğradı. Çiçekleri şuanki damat adayı olan Berker'in gönderdiğini düşünürken o esnada ekrana bir görüntü verildi. Verilen görüntülerde ise Bedirhan, Gözde ile uzun süredir birlikte olduklarını ve Gözde'nin amacının onu kıskandırmak olduğunu iddia etti.

Bedirhan'ın iddiaları üzerine hem gelinler hem de damatlar evinde büyük bir şok yaşandı. İzlediklerinden sonra soluğu gelinler evinde alan Berker, Gözde'den hesap sordu.

Berker'e açıklama yapan Gözde ise Bedirhan'ın iddialarını yalanladı... Bunun üzerine bugün yayınlanacak bölümde videoyu gönderen Bedirhan'ın eve geldiğini görüyoruz.... Peki Bedirhan eve geldiğinde neler olacak? Gözde ve Berker bu durumda ne yapacak?

KISMETSE OLUR'DA TANKUT VE TUĞÇE AŞKI MI BAŞLIYOR?

Kısmetse Olur'da önceki gün yayınlanan bölümde beklenmedik bir yakınlaşma yaşandı. Kısmetse Olur'un ilk sezon damat adaylarından biri olan ve evde bir çok gelin adayının beğenisini kazanan Tankut, programa geri döndü...

Tankut'un dönüşü gelinler ve damatlar evinde büyük bir sevinçle karşılandı. Ancak gelinler evinde Tuğçe, Tankut'u görür görmez ona olan yakın tavırlarıyla dikkat çekti. Tankut'un da Tuğçe'nin davranışları karşısında duvar örmemesi bir anda ikili arasında 'Yeni bir aşk mı doğuyor?' iddialarını güçlendirdi.

"Tankut, 10 kadından 8'inin isteyeceği bir erkek"

Bunun üzerine yeni bölüm fragmanında da Tankut ve Tuğçe'nin samimi görüntüleri şimdiden büyük yankı uyandırdı. Tuğçe'nin gelinler evinde, Tankut hakkında söylediği sözler de oldukça dikkat çeken ayrıntılardan biri oldu.

KISMETSE OLUR'DA KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur haftanın finalinde yarışmacıların oyları ile eve veda edecek isim belli oldu.

Gelin adaylarından elenmesi yönünde en çok oyu Gizem alırken, damat adaylarından ise bu isim Barış oldu. Zarftan çıkacak karara göre eve kimin veda eceği belli olacaktı. Haftanın birincileri Didem ve Onur çeki paylaştı. Ancak zarftan çıkan karara göre en çok oyu alan evini koruyabilecekti. Bu durumda Didem ve Onur arasında yapılan halk oylamasında Onur birinci olarak evini korudu!

Eve veda eden isim ise gelinler evinden Gizem oldu... Gizem'in elenmesi ile eve yeni gelin adayı Merve Kovancı geldi.

 

YORUMLAR
  Güzel sunucu, Hürrem Sultan'ın torunu çıktı
Güzel sunucu, Hürrem Sultan'ın torunu çıktı