A24.com.tr » ajanda » Kısmetse OLur Suat Tümer kimdir gerçek kimliğini ve kaç yaşında olduğunu açıklıyoruz

Kısmetse OLur Suat Tümer kimdir gerçek kimliğini ve kaç yaşında olduğunu açıklıyoruz

Kısmetse OLur Suat Tümer kimdir gerçek kimliğini ve kaç yaşında olduğunu açıklıyoruz

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur'daki yarışmacı Suat Tümer ile ilgili detaylar haberimizde gizli...

En çok izlenen programlardan biri olan Kısmetse Olur'un ikinci sezonunda eve yeni giriş yapanlardan biri olan Suat Tümer, Kısmetse Olur evine eski yarışmacı Nur Erkoç'un yarışmada olan annesi Leyla Keskin için geldiği söyleniyor.

YAŞLI AMA KARİZMATİK

SUAT TÜMER KİMDİR?

Skandallarıyla gündeme oturan Kısmetse Olur evinin yeni damat adaylarından birisi olan Suat Tümer,  orta yaşlı ve uzun yıllar boyunca futbolculuk yaptıktan sonra antrenörlük yaparak para kazanmaya devam etti. 

Aslen Adanalı olan Suat Tümer, şu sıralarad emlak alım satım işi ile para kazanıyor. Bir oğlu ve bir kızı olan Suat Tümer, sadık ve sevgisini besleyen bir kadın aradığını söyledi. Yarışmaya eski yarışmacı Nur Erkoç'un annesi için geldiği söyleniyor.

Kısmetse Olur'un gelin adaylarından Gamze yaşını fazla bulduğu Suat Tümer için  'Biz sizin yaşınıza göre çok genciz. Neden bu yarışmaya katıldığınızı anlayamadık' şeklinde yorum yapması üzerine Suat Tümer'in Aşk ile sevda yürekten gelir. Aşkın yaşı yoktur. Bence yaşı takmayın' şeklinde cevap vermesi sosyal medyada çok konuşuldu.

YORUMLAR
  Formula 1'de artık Grid Kızları tarih oluyor!
Formula 1'de artık Grid Kızları tarih oluyor!