A24.com.tr » ajanda » Rabia Karaca kimdir instagram ve twitter hesabı var mı Kısmetse Olur elbet

Rabia Karaca kimdir instagram ve twitter hesabı var mı Kısmetse Olur elbet

Rabia Karaca kimdir instagram ve twitter hesabı var mı Kısmetse Olur elbet

Kısmetse Olur 12 mart bölümünde eve yeniden giriş yapan Rabia Karaca kimdir, kaç yaşında nereli? Rabia Karaca evde kiminle yakın ilişkiler kuracak?

 Rabia Karaca, Kısmetse Olur gelin adayları arasındaki yerini aldı. Popüler damat adayı Gökhan Sara ile fırtınalı bir ilişki yaşayan ancak hüsran yaşayan Rabia Karaca, yeniden kısmetlerini arayacak. Sürpriz bir şekilde eve yeniden dönen gelin adayının yaşayacakları şimdiden merak konusu. Peki, Rabia Karaca kimdir? Kaç yaşında?

Kısmetse Olur’un en genç adaylarından Rabia Karaca 22 yaşında ve aslen İzmirlidir. Oyunculuk mezunu olan Rabia Karaca aynı zamanda mankenlik işiyle uğraşmaktadır. Programın ilk gününde kendisini tanıtan ve beklentilerini dile getiren Rabia Karaca, damat adayının maddi durumunun iyi olması gerektiğini ve kendisine hediyeler alarak onu şımartmasını istemektedir. Evin popüler damat adaylarından Gökhan Sara ile tanıma yoluna giren Rabia Karaca, damat adayının kendisinden ayrılması üzerine evde durmak istememiş, programa veda etmiştir.

YORUMLAR
  Donald Trump'ın Başkanlığına ünlülerden ilk tepkiler
Donald Trump'ın Başkanlığına ünlülerden ilk tepkiler