A24.com.tr » magazin » Kismetse Olur ne zaman yayinlanacak - Kısmetse Olur yeni bölüm ne zaman başlayacak

Kismetse Olur ne zaman yayinlanacak - Kısmetse Olur yeni bölüm ne zaman başlayacak

Kismetse Olur ne zaman yayinlanacak - Kısmetse Olur yeni bölüm ne zaman başlayacak

2 yıldan bu yana ekranlarda skandallarıyla gündem olan Kanal D'de yayınlanan Kısmetse Olur programı yayımlanan yeni KHK ile yayından kaldırıldı.

 Evlilik programlarının yasaklanmasına dair bir haber bugün KHK ile duyuruldu. Bunun ardından ilk açıklama Kısmetse Olur programının yapımcısı Haluk Şirin'den geldi.

"KISMETSE OLUR SONA ERMİŞTİR"

Şirin, Twitter sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı: "İlk günden bu yana verdiğiniz tüm desteklere çok çok teşekkür ederiz. Kısmetse Olur yeni yasal düzenleme nedeni ile bugün sona ermiştir."

"YAYINDAN KALDIRILMIŞTIR"

Konuyla ilgili Instagram üzerinden de bir açıklama yapıldı: "2 yıldır büyük bir ilgiyle izlenen Kısmetse Olur, yeni yasal düzenleme ile yayından kaldırılmıştır... Tüm izleyicilerimize teşekkür ederiz..."

İşte sosyal medyadan yapılan o açıklama;

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 1 yorum yapıldı.
  • Sevinç 2017-04-30 19:03:31

    Ya arkadaş beğenmeyen izlemesin biz ev hanımlarının eğlencesiydi napalım bizde internette chat mi yapalım kendi çapımızda onlarla eğlenip dertlerimizi ağrılarımızı bir nebze olsun unutuyoruz bu programlar bizi hiç bozmuyor valla biz seviyoruz kapatılmasını istemiyoruz beğenmeyen izlemesin yüzlerce kanal var gidin onlara bakın esra erolda bitmesin ltfn

  Acun Ilıcalı Survivor ünlüler takımını açıkladı
Acun Ilıcalı Survivor ünlüler takımını açıkladı