A24.com.tr » ajanda » Onur Demirbaş kimdir kaç yaşında insatagram twitter

Onur Demirbaş kimdir kaç yaşında insatagram twitter

Onur Demirbaş kimdir kaç yaşında insatagram twitter

Kısmetse Olur 2. sezon damat adaylarından olan Onur Demirbaş kimdir ve Nerelidir sorularının cevaplarını sizler için derledik.

 Kısmetse Olur'un yeni yarışmacılarından birtanesi olan Onur Demirbaş, yarışmaya katılırken aradığı kadının özellikleri ve yarışma hakkında konuştu. Onur Demirbaş,  "Sarışın için dünyayı esmer için ise sarışını yakarım ama her şeyden önce annemin sözüne bakarım. Ben kadını mutfakta görmek isterim pilavın atını yakmaz birde yaprak sarar ise onu başımın tacı yaparım. Unutmadan bir de beni mutlu ederse annemin gelini değil kızı olur." şekinde konuştu.

 

ONUR DEMİRBAŞ KİMDİR?

Kısmetse Olur yarışmasının en dikkat çeken adaylarından birisi olan Onur Demirbaş,  Edine'de yaşıyor ve aslen Trabzonlu. Bir güvenlik firmasının işletmeciliğini yapan Demirtaş, 26 yaşında.

Yemek yapmayı çok sevdiğini söyleyen Demirtaş şu sözleri ile programda konuşuldu: "Yemek yaptığımda duyduğum mutluluk ile aşk bana aynı geliyor. Mutfakta zaman geçiren bir kadana daha fazla ilgi duyuyorum. Eşimin çalışmasını istemem 10 dakika geç kalsa bi yerden gelirken çıldırırım. Ben eve bakarım o muftağında evi ile ilgilensin."

YORUMLAR
  Nobel ödüllü kadınlar
Nobel ödüllü kadınlar