A24.com.tr » ajanda » Melis Buse kimdir instagram ve twitter hesabı var mı Kısmetse Olur elbet

Melis Buse kimdir instagram ve twitter hesabı var mı Kısmetse Olur elbet

Melis Buse kimdir instagram ve twitter hesabı var mı Kısmetse Olur elbet

Kısmetse Olur'un olaylı gelin adayı Melis eve yeniden giriş yaptı. Melis eve girer girmez Adnan'ın sevgilisi Didem'e kafayı takınca ikili arasında sürtüşme yaşandı.

 Kısmetse Olur son bölümü ile ekranlara gelirken Melis yine muzurluklarıyla güne damga vurdu.

Kısmetse Olur son bölümde heyecan dolu anlar yaşanırken gerilim bir anda yükseldi. Kısmetse Olur Melis ve Didem'in kavgası günde damga vurdu. Melis geçen sene Kısmetse Olur evinde adından oldukça bahsettiren isimdi. Melis dönem sonunda finale bile katılmamıştı hatta yapım şirketiyle bir kaç kişiyle kavga ettiğini dayak yediği bile sosyal medyada oldukça konuşulmuştu. Çok eden bir gelişme yaşandı ve Melis Kısmetse Olur evine girdi.
 

Melis'in eve dönüşünden sonra evde gerilim artıyor. Melis ile Adnan'ın sevgilisi Didem büyük kavgaya tutuştu. Adnan yakın arkadaşı Melis ve sevgilisi arasında kalması oldukça zor anlar yaşamasına neden oldu.
 

Sohbet esnasında bir anda gerilen Didem ve Melis arasında büyük bir kavga çıkıyor. Melis'in Didem'e "Sen bana öyle bakabilecek bir insan değilsin" demesi üzerine kavgaya tutuşan ikiliyi diğer gelin adayları güçlükle ayırıyor. Adnan ise bu olay üzerine koşarak gelinler evine gidiyor ve soluğu Didem ile Melis'in yanında alıyor. Didem'in gözyaşlarına dayanamayan Adnan, Melis'a ağlayarak yalvarmaya başlıyor. Melis ve Adnan dostluğu zarar görüyor. Peki Adnan, Melis'e neden yalvardı? Ondan ne istedi? Didem bundan sonra nasıl bir tavır alacak?

Gelinler evine bugün yeni bir damat adayı giriş yapıyor. Eve annesiyle gelen yeni damat adayı Şehmus, Melis'in dikkatini çekiyor. Şehmus'un eve annesiyle gelmesine üzerine Melis, "Şehmus, velisiz gezemiyor musun? Ben birini bulabimiş olsaydım herhalde burada olmazdım ama seni alıp çıkacağım ben" diyince ortamın havası bir anda değişiyor! Melis ve Şehmus arasında neler olacak? Yeni damat adayı Şehmus, neden annesiyle geldi? Kısmetse Olur'da Melis, eve döndü! Ayağının tozuyla ortalığı karıştırdı! Kısmetse Olur 12 Mart Pazar haftanın finali bölümünde, eve giren yeni gelin adayı Melis Buse Betkayan oluyor! Melis'in eve dönüşü herkeste büyük bir şaşkınlığa sebep oluyor!

YORUMLAR
  Güzel oyuncu kariyerini noktaladı: Artık beni çekmenize gerek yok!
Güzel oyuncu kariyerini noktaladı: Artık beni çekmenize gerek yok!