A24.com.tr » ajanda » İlkay Karaoğlan kimdir instagram ve twitter hesabı var mı Kısmetse Olur elbet

İlkay Karaoğlan kimdir instagram ve twitter hesabı var mı Kısmetse Olur elbet

İlkay Karaoğlan kimdir instagram ve twitter hesabı var mı Kısmetse Olur elbet

Kısmetse Olur'a yeni katılan damat adayı İlkay Karaoğlan, gelinler evinde dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İlkay Karaoğlan kimdir, kaç yaşında?

 Kısmetse Olur yarışmasına yeni katılan damat adayı İlkay Karaoğlan, gelinler evinde yarattığı etkiyle gündeme geldi. İlkay Karaoğlan kimdir, nereli, kaç yaşında gibi bilgileri haberimizden öğrenebilirsiniz.


Kısmetse Olur bu hafta eve yeni katılan damat adayı İlkay Karaoğlan isimli yarışmacı oldu. 13 Şubat Kısmetse Olur evine yeni gelen İlkay yarışmacılar ile tanıştı.


İLKAY KARAOĞLAN KİMDİR
Kısmetse Olur yeni damat adayı İlkay Karaoğlan, 1992 yılında İstanbul da doğmuştur. Doğma büyüme İstanbul'lu olan Kısmetse Olur İlkay halen İstanbul da ailesi ile birlikte yaşamaktadır. Eve yeni katılan yakışıklı yarışmacı girdiği andan itibaren hoş karşılanarak büyük beğeni toplayan İlkay Karaoğlan Truzim sektöründe çalışmaktadır. 25 yaşında olan yakışıklı yarışmacı Kısmetse Olur evine katılarak hayalindeki gelin adayını bulmak istemektedir.
Tüm izleyenler tarafından merak edilen ise İlkay eve kimin için geldi ve kime talip olacak sorusu oldu fakat ilkay şimdilik aklımda birisi yok diye açıklama yaptı. Bakalım Kısmetse Olur İlkay evde neler yaşayacak.

Kısmetse Olur İlkay Yaşı: 25
Kısmetse Olur İlkay Boyu: 1,76
Kısmetse Olur İlkay Kilosu: 74

YORUMLAR
  Cildi kışa hazırlamanın püf noktaları!
Cildi kışa hazırlamanın püf noktaları!