A24.com.tr » medya » Kısmetse Olur halk oylaması sonuçları / Halk oylamasında kim birinci oldu

Kısmetse Olur halk oylaması sonuçları / Halk oylamasında kim birinci oldu

Kısmetse Olur halk oylaması sonuçları / Halk oylamasında kim birinci oldu

Kanal D ekranlarının en çok izlenen programlarından biri olan Kısmetse Olur'da bugün halk oylaması heyecanı yaşandı. İşte oylama sonuçları...

 Kısmetse Olur'da bu hafta kimin eleneceğini merakla bekleniyor. Yarışmanın yeni bölüm fragmanında eleme heyecanı tüm detayları ile hissediliyor. Kısmetse Olur evinde bu hafta gergin tartışmalar ve duygusal anlar yaşandı. Kısmetse Olur'da bu hafta gündem olan isimlerden biride damat adayı Aykut'tu. Peki Kısmetse Olur'da bu hafta kim elenecek? İşte yarışmada meydana gelen olaylar

Kanal D'nin sevilen programı Kısmetse Olur'un yakışıklı damat adayı Aykut'un talipleri günden güne artıyor. Kısmetse Olur 259.Bölüm'de; Gamze'nin kolunda eski nişanlısının isminin yazdığı ortaya çıkıyor! Gamze daha önce nişanladı mı?

Kısmetse Olur 260.Bölüm Fragmanı yayında! Gökhan, Aycan'a yeşil ışık yakıyor! Gökhan, adayları arasından Aycan'ı mı seçecek?

Bu hafta Kısmetse Olur'da gergin anlar yaşansa da romantik dakikalar daha ağırlıktaydı. Haftanın sürpriz çifti Gökhan ve Aycan karşılıklı birbirlerine karşı birşeyle hissetmeye başladı. Gökhan kendini tanımlarken, 'sevdiğim kadına yemek yaparım, sürpriz yaparım hatta gerekirse saçlarını bile yaparım' diyerek kendini tanımladı. Kısmetse Olur'un bu hafta ekranlara gelen bölümünde Semih ve Hazal tekrar ayrılma noktasına geliyor. Semih bu saatten sonra Hazal ile hiç bir işim olmaz derken, Hazal 'ya Semih ile olur ya da bu kapıdan çıkar giderim' diyerek düşüncelerini açıkça ifade etti.

 

YORUMLAR
  Victoria Secret mankenlerini makyajsız tanıyabilir misiniz?
Victoria Secret mankenlerini makyajsız tanıyabilir misiniz?