A24.com.tr » ajanda » Kısmetse olur haftanın finali - Kısmetse olur 25 şubat fragman

Kısmetse olur haftanın finali - Kısmetse olur 25 şubat fragman

Kısmetse olur haftanın finali - Kısmetse olur 25 şubat fragman

Kısmetse Olur 25 şubat fragmanı öncesi son yayınlanan bölümünde Ünal'ın aniden rahatsızlanması ve hastaneye kaldırılması herkesi şok ederken eleme gecesinde neler yaşanacak merak konusu oldu.

 Kısmetse Olur yeni bölümünde Ünal aniden rahatsızlandı ve hastaneye kaldırıldı. Kısmetse Olur 24 Şubat Cuma yayınlanan son bölümde, damat adaylarından Ünal bir anda kalp rahatsızlığı yaşayarak hastaneye kaldırılıyor. Ünal'ın bir anda ortaya çıkan sağlık sorununu duyan Gözde ise hiç düşünmeden hastaneye, Ünal'ın yanına gidiyor. Peki Ünal'ın sağlık durumu nasıl?

Kısmetse Olur son bölümün Daniele eve giriş yaptı ve Tankut'la yüzleşti. Kısmetse Olur 24 Şubat Cuma yayınlanan son bölümde, eski gelin adayı Daniela eve sürpriz bir ziyarette bulunuyor, Tankut şoka giriyor! Aylar sonra Daniela'yı karşısında gören Tankut, gözyaşlarını tutamıyor!

KISMETSE OLUR HAFTANIN FİNALİ FRAGMANI

ÜNAL'IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Yarışmada Gözde’ye aşkını ilan eden fakat karşılık alamayan damat adayı Ünal, arkadaşı Onur’la konuşurken bir anda kalbini tutuyor. "Kalbim ağrıyor” diyen Ünal, fenalaşıp yere yığılan Ünal'ın sağlık durumu iyi.

HEDİYE GÜNLERİNİN ARDINDAN AYRILIK BAŞLIYOR!

Kısmetse Olur'da birbirlerine hediye alan veya bir yere aşk tatlili yapmaya giden çiftler arasındaki ilginç bir tesadüf gözler önüne seriliyor. Adnan ve Didem'in abant hediyesinden sonra yüzük takması ve daha sonra şiddetli bir biçimde kavga etmelerinden sonra, Ünal'ın Gözde'ye sevgililer gününde hediye aldıktan sonra ayrılmaları tesadüf mü bilinmez. Kısmetse Olur'da bir gün iyi olan çiftler öbür gün ayrılıyorlar. 

SİBEL, GÖKHAN İÇİN MEKAN KAPATTI

Aşklarının başlaması olaylı bir şekilde olan Sibel ve Gökhan arasında olumlu gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sibel son olarak hayatımda ilk kez yaptım dediği mekan kapatma durumu Gökhan'ın ayaklarını yerden kesti. Kısmetse Olur evinde neşeli anlar yaşandı.

KISMETSE OLUR TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Kısmetse Olur hafta içi 12:30’da hafta sonları ise 23:30’da Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Kısmetse Olur yeni bölüm  24 şubat  2017 cuma saat 12:30 da Kanal D ekranlarında olacak.

YORUMLAR
  3 Bin 300 mahkumlük yüzen hapishane
3 Bin 300 mahkumlük yüzen hapishane