A24.com.tr » medya » Kısmetse Olur'da kim elendi?

Kısmetse Olur'da kim elendi?

Kısmetse Olur'da kim elendi?

Kanal D ekranlarının en çok izlenen programlarından biri olan Kısmetse Olur'da eleme heyecanı yaşanıyor. İçeriden sızan bilgilere göre elenen isim belli oldu.

 Kısmetse Olur'da 30 Ekim pazar gecesi yapılacak eleme heyecanı devam ediyor..

Kısmetse Olur'dan bu hafta kim elenecek sorusunun yanıtı gibi yeni gelecek isim de günler öncesinden sızdı.

Kısmetse Olur evinde yine kural değişikliği oldu. Artık yarışmacılar bireysel olarak değil çift olarak ödül alacaklar. Haliyle bu haftanın birincileri de Adnan ve Didem ile Hazal ve Semih olacak. İki çift 10 bin liralık para ödülünü 5'in bin lira olarak paylaşacaklar.

KISMETSE OLUR 30 EKİM KİM ELENDİ?
Bu sorunun yanıtı da dediğimiz gibi şimdiden belli. Pazar gecesi ekrana gelecek elemede gelin adaylaır Onur Demirbaş'ın ismini çıkaracaklar. Elenen isim de sempatik ama huysuz olan ismi Onur olacak. Eve yeni gelecek damat adayı Okan hakkında ise henüz çok fazla bir ayrıntı yok.

ÖDÜL YEMEĞİNE KİM GİDECEK?
Hatfanın birincisi iki çift oldu ancak ödül yemeğine sadece biri gitti. Onlar da Adnan ve Didem Delen oldu. Hazal ve Semih ise bu haftayı aşk sarhoşu olarak tamamladılar.

HAFTANIN SÜRPRİZİ GÖKHAN VE RABİA MI?
Önümüzdeki haftadan da dedikodular aktaralım. Ayça Beğen'in istekliliğine rağmen Gökhan - Ayça aşkı başlamıyor. Yapım bu konuda bekleme kararı alırken Rabia'ya bir şans daha verilecek. Önümüzdeki hafta Gökhan - Rabia barışacak ve reytinglerine bakılacak.

 

YORUMLAR
  Melekler'den Sevgililer Günü tavsiyeleri
Melekler'den Sevgililer Günü tavsiyeleri