A24.com.tr » ajanda » Kısmetse olur bitti mi | Kısmetse Olur bugün yok mu?

Kısmetse olur bitti mi | Kısmetse Olur bugün yok mu?

Kısmetse olur bitti mi | Kısmetse Olur bugün yok mu?

Kanal D ekranlarında büyük ilgiyle izlenen Kısmetse Olur programı yayınlanmayınca izleyicilerde merak oluştu. Peki Kısmetse Olur neden yok? Yayından kaldırıldı mı? İşte cevabı...

OHAL kapsamında yayınlanan 2 yeni kanun hükmünde kararname (KHK) ile izdivaç programlarının yasaklandığı iddiaları gündeme geldi. RTÜK konuyla ilgili belirsizliğe son verdi.

İLGİLİ HABER RTÜK'ten flaş evlilik programı açıklaması RTÜK'ten flaş evlilik programı açıklaması

“Arkadaşlık programları” ile ilgili yayınlanan KHK’nin ardından Kısmetse Olur’da haftanın finali yayın akışı içerisinden kaldırılmış ve programın yapımcısı olan Haluk Şirin, Twitter hesabından açıklamalarda bulunmuştu.

Kısmetse Olur yeni bölüm neden yok?” sorusu Şirin’in yaptığı açıklamaların ardından netlik kazanırken KHK’lerle ilgili durum nedeniyle programın yayınının ertelendiği ifade edildi. KHK’lerin genel olarak evlilik programlarını kapsadığı iddia edilince Şirin, Twitter hesabından önce “Kısmetse Olur bitti” paylaşımında bulundu ardından da programla ilgili kararın pazartesi günü verileceğini dile getirdi.

YAYINDAN KALKACAK MI?

Sevilen program hakkında yapılacak toplantı sonrası çıkacak sonuca göre programın TV yayının sonlandırılması halinde internet yayını ya da erken final kararının alınması bekleniyor.

 

HAFTANIN FİNALİNDE YAŞANACAKLAR...

Didem’in evde sürekli gündem olmasından rahatsız olan Melis, gelin adayının söylediği sözler hakkında yorumda bulunacak. Didem’i kast ederek “Padişahın kızı mısın, kralın kızı mısın, yoksa burada aldığın çeklerden mi bahsediyorsun?” diyen Melis, birçok kez haftanın birincisi seçilen gelin adayının üzerine gitmeye devam edecek.

ENES: GAMZE’NİN EGOSUNU TATMİN EDEMEM

Programa katılmasının ardından evde kendisine en yakın gördüğü aday olan Gamze’ye ilişki teklifinde bulunan Enes, Gamze’den olumsuz yanıt almıştı. Ardından yarışmacılarla kavga süreci içerisine giren Gamze’nin diğer özelliklerini de gören Enes, “İlişkiye başlasaydım da bitirirdim” ifadelerini kullanmıştı. Bu hafta ekrana gelecek bölümde ise “Ben Gamze’nin egosunu tatmin edemem” diyen damat adayı yeni adaylarla yoluna devam etmek istediğini ifade edecek.

Program hakkında verilecek olan karar, yapılan açıklamanın ardından haberimizde yer alacak.. 

YORUMLAR
  Çocuk Yıldızların Şimdiki Hali
Çocuk Yıldızların Şimdiki Hali