A24.com.tr » ajanda » Aycan Varış kimdir instagram ve twitter hesabı var mı Kısmetse Olur elbet

Aycan Varış kimdir instagram ve twitter hesabı var mı Kısmetse Olur elbet

Aycan Varış kimdir instagram ve twitter hesabı var mı Kısmetse Olur elbet

Kanal D'de ekranlara gelen evlilik programı Kısmetse Olur'un bugünkü bölümüne gelin adaylarından Aycan'ın çektiği acı damga vurdu. Köpeğinin öldüğünü öğrenen Aycan gözyaşlarını tutamadı.

Kısmetse Olur yeni bölümüyle evlere konuk olmaya devam ediyor. Farklı formatı ve adaylarıyla adından söz ettiren Kısmetse Olur’un son bölümünde Emre'nin peşinde adayların mücadelesi kızıştı. Sevgican, Farima ve Gamze'nin Emre'ye aday olması Kısmetse Olur evinde olay oldu.

Akın - Tuğçe ilişkisine kesin yanıt ise Tuğçe cephesinden geldi. Melis iddiasına göre Emre'nin popüler bir insan olması nedeniyle kızların bu eyleme sürüklendiğini öne sürdü. Aycan - Onur cephesinde ise Onur'un içindeki tüm hisleri henüz yok edemediği Yağmur tarafından öne sürdü. Peki, Kısmetse Olur 23 Mart bölümünde neler olacak? Aycan ve Onur cephesindeki sürpriz gelişme ne? Aycan’ın yaşadığı acı olay ne? İşte, yeni bölümden ilk görüntüler...

AYCAN'IN BÜYÜK ACISI

Kısmetse Olur 23 Mart bölümünde Aycan büyük bir kaybın acısını yaşıyor. Köpeğini kaybettiği için gözyaşlarına boğulan Aycan'a en büyük destek Onur'dan geliyor. Aycan, canından bir parça kopmuş gibi büyük bir ayrılık acısı yaşıyor. Durumu öğrenen Onur ise Aycan'a destek olmak için onun yanına gidiyor. Onur'un desteğini hisseden Aycan biraz olsun tutunabilmek için bir dal bulmuş gibi oluyor.

Şehmus ve annesi Emine Hanım, gelinler evinden birini evlerine gelin yapabilmek için çalışmalara tam gaz devam ediyor. Şehmus'un aldığı çikolatalar olay oluyor. Annesine bugüne kadar jest yapmayan Şehmus, neye uğradığını şaşırıyor.
Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.30'da Kanal D'de!

AYCAN VARIŞ KİMDİR?

Aslen Çorumlu olan Aycan, 22 yaşında ve üniversite mezunu. Güzel yarışmacı, yaşamını İstanbul'da sürdürüyor.

Aycan Varış, Kısmetse Olur evine gelir gelmez güzelliği ve hareketleriyle tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Sosyal medyadan da kendisiyle ilgili birçok yorum paylaşılmıştı.

Aradığı damat adayını ve mutluluğu bu yarışmada bulmayı arzuladığı için programa başvuruda bulunan genç yarışmacı, programdan olumlu geriş yapıldığı haberini alınca çok sevindiğini belirtti.

Aycan her ne kadar güzelliği ve eğlenceli tarafıyla ön planda olsa da zaman zaman sivri çıkışlar da sergiliyor.

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 1 yorum yapıldı.
  • Aycan 2017-04-10 15:29:36

    Aycan sen vedidem cok kiskancsiniz yilan gibisisiniz neden tuceye cekemiyorsunuz hepiniz rabidan baska sizin yasamaya hakiniz varda onarin yasamaya yokmu

  Direniş Karatay filmi için ne kadar harcandı, zaman vizyona giriyor, konusu nedir?
Direniş Karatay filmi için ne kadar harcandı, zaman vizyona giriyor, konusu nedir?