A24.com.tr » ajanda » Kısmetse Olur 399.Bölüm fragmanı - 5 Nisan 2017 yeni bölüm tanıtımı

Kısmetse Olur 399.Bölüm fragmanı - 5 Nisan 2017 yeni bölüm tanıtımı

Kısmetse Olur 399.Bölüm fragmanı - 5 Nisan 2017 yeni bölüm tanıtımı

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve büyük ilgi gören evlilik programı Kısmetse Olur'un 399. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde diskalifiye şoku yaşanıyor. İşte yeni bölümün ayrıntıları...

Kanal D'nin en fazla izlenen ve takip edilen yapımlarından biri olan Kısmetse Olur, 499. bölümüyle izleyicilerin karşısında olacak. Emre ile Şehmus büyük bir tartışma yaşıyor. İkili arasındaki kavgadan sonra araya Seda Akgül giriyor ve iki damat adayına da uyarılarda bulunuyor. Bu uyarı Şehmus'un aldığı ikinci uyarı olduğu içn diskalifiye şokuyla karşı karşıya kalabilir. Damat adaylarını birbirine düşüren ise Tuğçe ile Yağmur arasındaki tartışma. Emre, talip olduğu Tuğçe'ye o tartışmada haksızlık yapıldığını savunup onu korumaya kalkınca ortalık bir anda karışıyor.

Emre'nin Yağmur ile tartışmasına tahammül edemeyen Şehmus bir anda Emre ile karşı karşıya geliyor. bir yandan Tuğçe ile Yağmur diğer yanda Şehmus ile Emre arasında gerginlik yaşanıyor. Gelin ve Damat adayları ise ortamı yumuşatmaya çalışıyor.Çok Sert bir şekilde Yağmur ve Şehmusa yüklenen Emre'nin tepkisini diğer damat adaylarının araya girmesi ile yumuşamaya başlıyor. ama Şehmus'unda Emre'ye karşı tepkisi Sert olunca ortalık bir anda tekrardan alevleniyor. peki kısmetse olur yeni bölümde ne olucak. Şehmus Diskalifiyemi olacak.

Emre'nin Yağmur ile kavga etmesine daha fazla dayanamayan Şehmus, Emre ile burun buruna geliyor. Kısmetse Olur evine bir tarafta Tuğçe ile Yağmur, diğer tarafta ise Şehmus ve Emre arasındaki tartışma damga vuruyor. Evdeki diğer adaylar ortalığı yatıştırmaya çalışıyor ve Emre sakinleşiyor. Ancak Şehmusûn sert tepkisi devam edince ortalık bir kez daha karışıyor. Peki tartışmanın sonucu ne olacak? Damat adayı Şehmus eve veda mı edecek?

Yaşanan sert tartışma nedeniyle damat adayları ihtar alıyor. Bu kavga evdekilere de yansıyor ve soğuk duş etkisi yaratıyor. Peki bu ani kavga Kısmetse Olur evinde dengeleri değiştirecek mi? 

Yeni bölüm tanıtımında Yağmur ve Tuğçe arasında yaşanan sert tartışmanın görüntüleri damat adaylarının evine veriliyor. Görüntüleri izleyen Emre adeta çıldırıyor ve hemen gelinlerin evine gidiyor. Diğer damat adaylarının Emre'yi engelleme girişimleri ise başarısızlıkla sonuçlanıyor. 

Gelinler evine bir hışımla giden Emre, Tuğçe'yi yanına alarak savunmaya başlıyor. Yağmur'u karşısına alan Emre sesini yükseltmeye başlayınca durum Şehmus'a da yansıyor. Yağmur'a bağırdığı için Emre'yle ters düşen Şehmus, onun karşısına çıkıyor. Emre ise öfkesini kontrole demiyor ve ikili arasında büyük bir kavga boy gösteriyor. Bu tartışma ise damatlar evine ihtar getiriyor. Seda Akgül, Şehmus'un iki uyarı birden aldığını açıklıyor. Peki bu durum damatlar evindeki dengeyi nasıl değiştirecek? Kısmetse Olur yeni bölümde neler olacak?

Eve rüzgar gibi adım atan Emre, talip olduğu Tuğçe'yi yanına alıp diğer kızlara karşı savunmaya ve korumaya başlıyor. Emre'nin Yağmur'a sesini yükseltip azarlamasına dayanamayan Şehmus hemen olaya müdahale ediyor. Ve Emre ile Şehmus arasında çok sert bir kavga görüntülere yansıyor. Tartışmanın uzun süre devam etmesi nedeniyle Seda Akgül erkekler evine ihtar veriyor.

İşte Kısmetse Olur'un yeni bölüm fragmanında yaşanacak gelişmeler...

YORUMLAR
  Sıla'nın 9 ayda yaşadığı akıl almaz değişim
Sıla'nın 9 ayda yaşadığı akıl almaz değişim