A24.com.tr » ajanda » Kısmetse Olur 31 Mart Cuma 396. Bölüm fragmanı özeti ve yaşanacak olaylar

Kısmetse Olur 31 Mart Cuma 396. Bölüm fragmanı özeti ve yaşanacak olaylar

Kısmetse Olur 31 Mart Cuma 396. Bölüm fragmanı özeti ve yaşanacak olaylar

Kısmetse Olur 31 mart fragmanı ile heyecan tavan yaptı. Melis'in eve gelişi evdeki entrikaları bir kat daha artarken, Tuğçe'nin ayrılık sonrası neler yapacağı merak konusu. Kısmetse Olur Kanal D'de.

 Kısmetse Olur pazartesi bölümüyle ekranlara gelirken evdeki gelin ve damat adayları arasındaki sürtüşmeler ve ali cengiz oyunları da devam etti.

Ekranların reyting rekortmenleri arasında adını altın harflerle kısa sürede yazdıran Kısmetse Olur 396. bölümü ile ekranlara gelecek. Gelin ve damat adaylarını iki evde buluşturan program 31 Mart günü yine izleyenlerine sürprizler sunuyor. Önceki bölümlerde yarım kalan, çıkmaza giren bir çok diyaloğun çözüldüğüne tanıklık edeceğiz.

YENİ BÖLÜME DAMGA VURAN İKİLİ

Kemal, Melis’ten gelen evlilik teklifine kararsız kaldığı gerekçesini sunarak vakit istiyor ancak aslında kendisi bu teklifi sunmak istiyor. Emre ve Tuğçe ise artık resmi olarak hayatlarını birleştirme konusunda sözleşme aşamasına geliyorlar. Emre Ubeyli ise kendisine 3 talibin olmasının kararsızlığı içinde sessizliğini bozacak yakınlığı kurmaya karar veriyor. Bakalım Melis ve Kemal ikilisi için evlilik hayali gerçek olacak mı?

Kısmetse Olur bugünkü bölümünde Aycan yine eve geldi ve 'Aşkım' dediği Onur'a hediye getirdi. Kemal'in Cansu konusunu Melis'e açmasının ardından Melis 'Timsah gözyaşlarını' dökmekte geçikmiyor ve ağlıyor.

KISMETSE OLUR 396. BÖLÜM FRAGMANI

ADDİD YENİDEN ZİRVEYİ GÖRDÜ

Evde şuanda en mutlu çift gibi gözüken Adnan ve Didem, ayrılıklar kıskançlıklar ve kavgalar derken uzun bir aranın ardından haftanın birinci olmayı başardılar hem de ikisi birden. Gelin ve damat adayları kullandıkları oylar sonucunda önce evden gitmesini istedikleri isimleri belirleyecek ardından da koruma altına alınan isimler herkesin içerisinde açıklanacak. Yarışmaya veda edecek olan isim ise Didem ve Adnan arasından kimin evini koruma altına alacağına bağlı olacak. Dönem dönem iki adayın elendiği evde zarftan “Eleme yok” notu çıkması halinde ise tüm adaylar yarışmaya veda edecek.

HAFTANIN FİNALİNDE ELENEN İSİM ALTUĞ OLDU

Eve veda eden isim ise Didem'in birinci seçilmesiyle birlikte Altuğ oldu. Önümüzdeki günlerde yarışmaya devam etmeyi garantileyen Melis, Kemal'in sırlarını anlatması nedeniyle "Şu an yaptığın çok ayıp bir şey" diyerek damat adayına yüklendi. Kısmetse Olur'un 30 Mart'taki bölümünde yaşanan gergin anların ardından ara verdiği birinciliği geri alan Didem'de keyifler yerine geldi. Sevilen programda eleme sonrası yaşanacak olaylar ise bugün ortaya çıkacak.

KISMETSE OLUR TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Kısmetse Olur hafta içi 12:30’da hafta sonları ise 23:30’da Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Kısmetse Olur yeni bölüm 31 Mart 2017 Cuma saat 12:30 da Kanal D ekranlarında.

YORUMLAR
  2017 - 2018 Kanalların yeni sezonda izleyiciler ile buluşturacakları diziler neler?
2017 - 2018 Kanalların yeni sezonda izleyiciler ile buluşturacakları diziler neler?