A24.com.tr » ajanda » Kısmetse Olur Cumartesi Saat Kaçta | 17 Aralık 306. yeni bölüm fragmanı

Kısmetse Olur Cumartesi Saat Kaçta | 17 Aralık 306. yeni bölüm fragmanı

Kısmetse Olur Cumartesi Saat Kaçta | 17 Aralık 306. yeni bölüm fragmanı

Kısmetse Olur 17 Aralık fragmanı yine ortalığı karıştıracak. halk oylamasına doğru gelin ve damatların hedefe kilitlendiği Kısmetse Olur Halk oylaması cumartesi saat kaçta? İşte beklenen yanıt.

Kısmetse Olur 17 Aralık fragmanı  son bölümünden sonra yeni bölümü merakla bekleniyor. Kısmetse Olur 306. bölüm hakkında yeni tüyolar geldi. Kısmetse Olur'da eleme heyecanı büyük bir şokla son buldu. Eve veda isim merakla beklenirken eve 3 kişinin veda etmesi herkeste büyük bir şok etkisi yarattı.

Kısmetse Olur evinden bu hafta reytingleri artırmak için Hazal Babalık ile birlikte 3 isim birden elendi. Hatırlanacağı gibi geçen sezon da yarışmanın en hit ismi olan Nur elenmiş böylece reyting artışı sağlanmıştı. Kısmetse Olur elemesinde eve veda eden 3 isim şunlar oldu..,

Yayınlanan Kısmetse Olur 17 Aralık fragmanı’nda yeni bölüm tüyoları belli oldu. Kısmetse Olur 306. bölümünde neler olacak? Merak beklenen Kısmetse Olur’un yeni bölüm fragmanını buradan izleyin.

KISMETSE OLUR 17 ARALIK 306. BÖLÜM FRAGMANI

KISMETSE OLUR'DA KİM ELENDİ?
Hazal'ın 10 bin TL'lik çeki alması ile birlikte gelin adaylarının evi koruma altına alındı. Kısmetse Olur'da bu hafta Aykut elendi. Kısmetse Olur evinde bugüne kadar eşi benzeri görülmemiş bir olay gerçekleşiyor. Evde yapılan anaosla bazı adaylar yarışmaya veda etmek zorunda kalıyor. Göze çarpan en önemli isim Didem olurken güzel kadın Adnan’a veda ederken gözyaşlarına boğuluyor.

SERAP EVE GERİ DÖNDÜ

Kısmetse Olur’da bu hafta büyük bir sürpriz yaşandı. Damat adayları, daha önce evden elenerek veda eden 3 gelin adayından birinin önümüzdeki günlerde eve dönüşü için oy kullandı. Ayça Beğen, Esra Yağan ve Serap Gürbüz arasında yapılan oylamada en çok oy alarak eve döneceği kesinleşen ise Serap Gürbüz oldu.

kısmetse olur fragmanı cumartesi

SERAP’IN DÖNÜŞÜ KRİZ YARATTI

Kısmetse Olur evine oylama için gelen Serap, evin gözde çifti Didem ve Adnan arasında kriz yarattı. Programa damat adayı Aykut için geri dönmek isteyen Serap, yaşadığı hayal kırıklığıyla ağlamaya başladı. Gözyaşlarına boğulan Serap'ı Adnan’ın teslim etmesine sinirlenen Didem, kıskançlık krizine girdi ve bunun üzerine damatlar evine baskın yaptı. Serap yüzünden tartışan ikilinin ilişkisi ciddi bir kriz yaşadı.

TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?
Kısmetse Olur'un son eleme gecesi 11 Aralık gecesi yapıldı. Haftanın yüzleşmelerinin ve kritiklerinin yapıldığı gecede eve bir isim veda ederken oylamadan önce yaşananlar herkesi şok etti. Rabia'nın başka bir erkekle yakınlaştığı görüntüler, oylamayı da etkiledi. Nefes kesen bir oylamanın ardından eleme potasına kalan isimler gelinler evinden Rabia, damatlar evinden ise Aykut oldu. Kısmetse Olur'dan elenecek ismi ise 10 bin TL'lik ödülü alan isim belirledi. Haftanın kazananı Hazal olunca, gelinler evi koruma altına alınmış oldu. Damat adaylarından bir isim ise Kısmetse Olur evine veda etti. Damat adaylarından Aykut Kısmetse Olur'da bu hafta elenen isim oldu.

306. Bölümüyle ekranlara gelen Kısmetse Olur izleyenlere nefes kesen anlar yaşattı. Yaşanan bütün bu gelişmelerin ardından Kısmetse Olur 17 Aralık fragmanı cumartesi ile iyice tavan yaptı.

Kısmetse Olur hafta içi 12:30’da hafta sonları ise 23:30’da Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Kısmetse Olur yeni sezon 306. bölümü ile 17 Aralık 2016 cumartesi saat 23:30 da Kanal D ekranlarında olacaktır.

YORUMLAR
  Doğu Ekspresi ile 24 saat süren unutulmaz yolculuk
Doğu Ekspresi ile 24 saat süren unutulmaz yolculuk