A24.com.tr » ajanda » Kısmetse Olur 28 şubat fragmanı 370. yeni bölüm ile şok ayrılık!

Kısmetse Olur 28 şubat fragmanı 370. yeni bölüm ile şok ayrılık!

Kısmetse Olur 28 şubat fragmanı 370. yeni bölüm ile şok ayrılık!

Kısmetse Olur'da Ünal ve Yağmur arasında kimin eleneceği merak konusuyken sürpriz bir gelişme yaşandı. Kısmetse Olur yeni bölümünde neler yaşanacak?

 Kısmetse Olur son bölümü ile ekranlara gelirken haftanın finalinde kimin evden ayrılacağı merak konusu oldu.  Dün gerçekleşmeye eleme Kısmetse Olur'un bugünkü bölümünde diskalifiye olarak geri döndü. Peki, Kısmetse Olur 27 Şubat bölümünde kim diskalifiye edildi?

KISMETSE OLUR 28 ŞUBAT FRAGMANI

KISMETSE OLUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kısmetse Olur'da Gökhan'ın evden ayrılmasından sonra eve veda eden ikinci isim Sibel oldu. Sibel evde Gökhan'sız yapamayacağını söyleyerek evden ayrılma kararı aldı.

AYCAN YENİDEN EVE GELECEK Mİ?

Kısmetse Olur’da Onur’la özenilesi bir aşk yaşayan Aycan, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle programdan bir süreliğine ayrılmıştı. Haftalardır eve dönmeyen Aycan’ın Onur’la olan ilişkisi de sarsılmaya başlamıştı. Kısmetse Olur evinde Aycan’ın yokluğunda zor günler geçiren Onur’a ise Didem ve Adnan’dan destek geldi. Didem, Aycan’ın Onur’u bırakıp gitmesini, sorunlarla mücadele etmek yerine kaçmasına anlam veremediğini ifade etti. Onur ise onunla olan ilişkisinde şuanda ayrılıp ayrılmadıklarını bile bilmediğini kafasının karma karışık olduğunu açıkladı. Peki Aycan ne zaman dönecek? Onur, Aycan’ı beklemeye devam edecek mi?

KISMETSE OLUR TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Kısmetse Olur hafta içi 12:30’da hafta sonları ise 23:30’da Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Kısmetse Olur yeni bölüm  28 şubat  2017 salı  saat 12:30 da Kanal D ekranlarında olacak.

YORUMLAR
  Bu kasabada ölmek ve gömülmek yasak!
Bu kasabada ölmek ve gömülmek yasak!