A24.com.tr » magazin » Kısmetse OLur 28 ekim fragmanı cuma 265. bölüm

Kısmetse OLur 28 ekim fragmanı cuma 265. bölüm

Kısmetse OLur 28 ekim fragmanı cuma 265. bölüm

Kısmetse Olur 28 ekim fragmanı cuma 265. bölümünde kıyamet kopuyor. Aralarından su sızmayan Semih ve Hazal ayrılık kararı mı alacaklar? Kısmetse Olur 28 ekim cuma günü Kanal D ekranlarında...

KISMETSE OLUR'un 265. bölüm cuma fragmanı yayınlandı.  Evde Gamze ile arasını düzelten Metehan'ın yüzünde gülücükler açmaya başladı. 

Çarşamba günü yayınlanan bçlümünde her zamankinden farklı bir hava içerisinde olan Kısmetse Olur evinde aşk rüzgarları dolu dizgin esmeye devam ediyor. Hazal'ın görüntülerini izledikten sonra babasının Hazal'ı artık istemediğini söyleyen Semih, Hazal'ın tepkisine ne cevap verecek merak konusu. Uzun süredir ayrı olan Adnan ve Didem ikilisinin haftasonu tekrar bir araya gelmesiyle evde bir aşk kokusu daha yayıldı.

KISMETSE OLUR 265. BÖLÜM FRAGMANI

ADNAN VE DİDEM AŞK SARHOŞU OLDU
Kısmetse Olur'da bu senenin ilk birlikteliklerinden biri olan Adnan ve Didem'in arası Didem'in bir evlilik yapıp boşandığını Adnan'a söylememesi ve bunun ortaya çıkmasından sonra bir hayli bozulmuştu. Ancak hafta sonu Adnan'ın Didem hakkında söylediği güzel cümlelerden sonra barışma sinyalleri gelmişti. Dün yayınlanan bölümde de ikili samimi görüntüler vererek tamamen barıştıklarının haberini vermiş oldu.

HAFTANIN KRAL VE KRALİÇESİ KİM OLDU?

Kısmetse Olur evinde bir gelenek haline gelen haftanın kral ve kraliçesi seçiminde eğlenceli dakikalar yaşandı. Didem'le arasını düzelten Adnan'ın kral seçildiği günde ekranları başında izleyenler heyecanlı dakikakalara sahne olan Kral ve kraliçe seçimini oldukça merak etti.

KISMETSE OLUR METEHAN AŞK'A KOŞUYOR

Kısmetse Olur'un damat adaylarından Metehan, uzun bir süredir peşinden koştuğu gelin adayı Gamze'ye sonunda kavuşuyor. Kısmetse Olur'un yayınlanan son bölümünde ikilinin arasındaki samimi sohbet dikkatlerden kaçmadı.

TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

264. Bölümüyle ekranlara gelen Kısmetse Olur izleyenlere nefes kesen anlar yaşattı. Yaşanan bütün bu gelişmelerin ardından Kısmetse Olur 28 ekim cuma fragmanı ile iyice tavan yaptı.

Kısmet Olur hafta içi 12:30’da hafta sonları ise 23:30’da Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Kısmetse Olur yeni sezon 264. bölümü ile 28Ekim 2016 cuma günü saat 12:30'da Kanal D ekranlarında olacaktır.

YORUMLAR
  Time Dergisi 2017'nin en iyi karakterleri seçti
Time Dergisi 2017'nin en iyi karakterleri seçti