A24.com.tr » magazin » Kısmetse Olur 25 Ekim salı fragmanı 262. yeni bölüm

Kısmetse Olur 25 Ekim salı fragmanı 262. yeni bölüm

Kısmetse Olur 25 Ekim salı fragmanı 262. yeni bölüm

Kısmetse Olur yayınlanan 261.bölümden sonra izleyenler büyük bir heyecana kapıldı. Haftasonu yaşanan eleme heyecanından sonra yayınlanan 262. bölüm fragmanında neler yaşanacak?

 Kanal D'de yayınlandığı günden bu yana ekranların vazgeçilmezleri arasında kendine yer bulan Kısmetse Olur 25 Ekim Salı fragmanı yayınlandı.

Yayınlanan son bölümünde Semih ve Hazal arasında yaşanan olaylardan sonra araları bozulan ikili barışıyor mu,  uzun süredir kavgalı olan Adnan ve Didem ise barışma sinyalleri vererek izleyiciyi heyecanlandırdı. Kısmetse Olur'da bütün bu gelişmelerin cevabını bulacağı Kısmetse Olur'un yeni bölüm fragmanı daha da heyecan yarattı.

ADNAN VE DİDEM BARIŞIYOR MU?

Kısmetse Olur'da bu senenin ilk birlikteliklerinden biri olan Adnan ve Didem'in arası Didem'in bir evlilik yapıp boşandığını Adnan'a söylememesi ve bunun ortaya çıkmasından sonra bir hayli bozulmuştu. Geçtiğimiz haftadan beri araları bozuk olan çiftin yayınlanan son bölüm ve 262. bölüm fragmanındaki hal ve tavırlarından tekrar sevgili olma yoluna mı gidiyorlar sorusunu akla getirdi. Bu sorunun cevabını ilerleyen bölümlerde göreceğiz.

HALK OYLAMASINDA KİM BİRİNCİ OLDU?

Kanal D'de yayınlanan Kısmetse Olur yarışmasında 22 Ekim 2016 Cumartesi gecesi Didem halk oylamasında birinci oldu. Kısmetse Olur halk oylaması birincisi Didem oldu.

Kısmetse Olur Halk Oylaması Birincisi Damat Adayı ise Aykut oldu.

GAMZE'NİN BABASI AYKUT'U İSTİYOR  

Kısmetse Olur'un damat adaylarından MetehanGamze'ye olan aşkını söylemek isterken kötü bir sürprizle karşı karşıya kalıyor. Kısmetse Olur evine gelen Gamze'nin babası kızına, diğer damat adayı Aykut'u uygun gördüğünü söylemesi üzerine Metehan hayal kırıklığı yaşıyor. Bu gelişmelerden sonra Gamze'nin ne tepki vereceği ise Kısmetse Olur yeni bölümlerinde belli olacak.

KISMETSE OLUR'A KİM VEDA ETTİ?

Kısmetse Olur'da eleme akşamının sonlarına gelinirken elenen isim belli oldu. Kısmetse Olur evinde damat adaylarından Suat elenerek yarışmaya veda etti.

TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

261. Bölümüyle ekranlara gelen Kısmetse Olur izleyenlere nefes kesen anlar yaşattı. Yaşanan bütün bu gelişmelerin ardından Kısmetse Olur 25 ekim pazartesi fragmanı ile iyice tavan yaptı.

Kısmet Olur hafta içi 12:30’da hafta sonları ise 23:30’da Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Kısmetse Olur yeni sezon 262. bölümü ile 25 Ekim 2016 salı günü saat 12:30'da Kanal D ekranlarında olacaktır. 

YORUMLAR
  Ünlü isimler ve hayatlarının vazgeçilmez evcil dostları
Ünlü isimler ve hayatlarının vazgeçilmez evcil dostları