A24.com.tr » ajanda » Kısmetse Olur 24 şubat fragmanı 367. yeni bölüm

Kısmetse Olur 24 şubat fragmanı 367. yeni bölüm

Kısmetse Olur 24 şubat fragmanı 367. yeni bölüm

Kısmetse Olur son bölümünde Ünal'ın Gözde hakkındaki açıklamaları evdeki herkesi dumur etti. Araları bozuk olan Akın ve Tuğçe ise yeni bir yola giriyor. Kısmetse Olur yarınki bölümünde neler olacak?

 Kısmetse Olur 366. bölümü ile yine entrikarla dolu bir gün yaşattı. Aşklarına doludizgin devam eden Aycan ve Onur'la birlikte Adnan ve Didem'in arasında yeni bir bomba patlayacak.Aşk acısından kavrulan ve geçtiğimiz hafta gözyaşlarına boğulan Ünal'ın Gözde hakkında söylediği çarpıcı sözler ne? Kısmetse Olur yeni bölüm tüyoları hakkında haberimizi takip edebilirsiniz.

KISMETSE OLUR 24 ŞUBAT CUMA FRAGMANI

HEDİYE GÜNLERİNİN ARDINDAN AYRILIK BAŞLIYOR!

Kısmetse Olur'da birbirlerine hediye alan veya bir yere aşk tatlili yapmaya giden çiftler arasındaki ilginç bir tesadüf gözler önüne seriliyor. Adnan ve Didem'in abant hediyesinden sonra yüzük takması ve daha sonra şiddetli bir biçimde kavga etmelerinden sonra, Ünal'ın Gözde'ye sevgililer gününde hediye aldıktan sonra ayrılmaları tesadüf mü bilinmez. Kısmetse Olur'da bir gün iyi olan çiftler öbür gün ayrılıyorlar. 

SİBEL, GÖKHAN İÇİN MEKAN KAPATTI

Aşklarının başlaması olaylı bir şekilde olan Sibel ve Gökhan arasında olumlu gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sibel son olarak hayatımda ilk kez yaptım dediği mekan kapatma durumu Gökhan'ın ayaklarını yerden kesti. Kısmetse Olur evinde neşeli anlar yaşandı.

KISMETSE OLUR TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Kısmetse Olur hafta içi 12:30’da hafta sonları ise 23:30’da Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Kısmetse Olur yeni bölüm  24 şubat  2017 cuma saat 12:30 da Kanal D ekranlarında olacak.

YORUMLAR
  Çukur'un Komiser Emrah'ı Alperen Duymaz kimdir?
Çukur'un Komiser Emrah'ı Alperen Duymaz kimdir?