A24.com.tr » ajanda » Kısmetse Olur 22 şubat fragmanı 364. yeni bölüm Ad-Did nişanı!

Kısmetse Olur 22 şubat fragmanı 364. yeni bölüm Ad-Did nişanı!

Kısmetse Olur 22 şubat fragmanı 364. yeni bölüm Ad-Did nişanı!

Kısmetse Olur 21 Şubat bölümünde Adnan ve Didem'in söz yüzükleri takıldı ve ikili evlilik yolunda büyük bir adım attı. Kısmetse Olur yeni bölümünde neler yaşanacak detaylar haberimizde.

Kısmetse Olur son bölümünde Adnan ve Didem arasında takılan söz yüzüğüheyecan dolu dakikaların yaşanmasına sahne oldu.

Kısmetse Olur haftanın finalinde beklenmedik bir olay yaşandı. Entrikaların eksik olmadığı evde veda eden isim gelinler evinden oldu. Adnan'ın haftanın en çok oyu kazananı olmasının ardından eve veda eden isim gitmesi yönünde en çok oy kullanılan Tuğçe Ergişi oldu.

KISMETSE OLUR 21 ŞUBAT FRAGMANI

 

 

 

KISMETSE OLUR'A KİM VEDA ETTİ

Kısmetse Olur haftanın finalinde Adnan ve Sibel en çok oyu alan adaylar olurken, Adnan 10 bin TL'lik ödülün de sahibi oldu. Bununla birlikte eve veda eden isim de netleşmiş oldu. Kısmetse Olur evine veda eden isim Tuğçe Ergişi oldu. Tuğçe'nin eve veda etmesinin en büyük nedeni ise yaşadığı olaylı ayrılık oldu.

KISMETSE OLUR YAĞMUR KOÇAK KİMDİR?

Kısmetse Olur evinde yaşanan elemenin ardından eve veda eden Tuğçe Ergişi'nin yerine gelen yeni gelin adayı güzelliğiyle evdekileri adeta büyüleyen Yağmur Koçak oldu.

KISMETSE OLUR TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Kısmetse Olur hafta içi 12:30’da hafta sonları ise 23:30’da Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Kısmetse Olur yeni bölüm HAFTANIN FİNALİ ı 21 şubat  2017 salı  saat 12:30 da Kanal D ekranlarında olacak.

YORUMLAR
  Felakette hayatta kalmanızı sağlayacak 5 adım (Bilim insanları açıkladı)
Felakette hayatta kalmanızı sağlayacak 5 adım (Bilim insanları açıkladı)