A24.com.tr » ajanda » Kısmetse Olur 20 ocak fragmanı 336 yeni bölüm

Kısmetse Olur 20 ocak fragmanı 336 yeni bölüm

Kısmetse Olur 20 ocak fragmanı 336 yeni bölüm

Tankut ve Tuğçe aşka kucak açıyor. Tankut'un sürpriz bir isimle yakınlaşması beklenirken o ismin kim olacağı merak konusuydu. Kısmetse Olur 20 ocak fragmanı bölümünde.

Kısmetse Olur'da Onur ve Aycan arasında yaşanan tartışma evi gerdi. Eve terkar geri dönen Tankut, Tuüçe ile samimi anlar yaşamaya devam ediyor. Tuğçe ve Tankut aşkı yavaş yavaş filizlenmeye başladı. Daniela'yı unutmuşa benzeyen Tankut'un Tuğçe'yle olan yakınlaşması gözlerden kaçmadı.

Kısmetse Olur 20 ocak fragmanı cuma

20 ocak fragmanı yine entirka dolu bir tanıtımla geliyor. Cumartesi günü yapılan halk oylamasında gelinler evinde Didem, damatlarda ise Onur birinci seçildi. Elenen ismin belirlenmesinde büyük rol oynayan kimin daha çok aldığı ise netleşince elenen isimde belli olmuş oldu..

KISMETSE OLUR TANKUT TUĞÇE AŞKI

Daniela ile yaşadığı aşkla hafızalarda kalan Tankut, eve yeniden girdikten bir gün sonra Tuğçe ile olan yakınlaşması dikkatleri çekti. Tankut ve Tuğçe aşkı başlarken evdeki adaylar bu konuda fazla yorumda henüz bulunmadı.

TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

SİBEL AŞKINI SAVUNUYOR

Eleme gecesi olaylarıyla büyük yankı uyandırırken, geçtiğimiz hafta eleme gecesi Sibel'le Gökhan'ın aşk itirafının yankıları devam etti. Eleme bölümünde öne çıkan isim son 2 haftanın en çok konuşulan ismi Sibel oldy. Gelin adayını yakın arkadaşı Gökhan'a kaptıran Ünal Kaya ise, Sibel'in gece hayatını sevmediğini söylemesinin ardından daha fazla dayanamadı ve "Madem gece hayatını sevmiyorsun neden her gece dışardasın?" diye sordu. Öte yandan Gökhan'a aday olan bir diğer isim Tuğçe ve Sibel arasında da sesler yükseldi.

Kısmetse Olur eleme gecesinin ardından yarışmaya iki aday birlikte giriş yapıyor. “İşte Benim Stilim” yarışmasından tanıdığımız Tuğçe Ergişi gelin adayı gelirken; Damat adayı olarak gelen isim ise Ünal oluyor.

335. Bölümüyle ekranlara gelen Kısmetse Olur izleyenlere nefes kesen anlar yaşattı. Yaşanan bütün bu gelişmelerin ardından Kısmetse Olur 20 ocak 2016 cuma fragmanı ile iyice tavan yaptı.

Kısmetse Olur hafta içi 12:30’da hafta sonları ise 23:30’da Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Kısmetse Olur yeni sezon 336. bölümü ile 20 ocak 2016 cuma saat 12:30 da Kanal D ekranlarında olacak.

YORUMLAR
  Verdikleri her kilo için çalışanlarına para ödüyor
Verdikleri her kilo için çalışanlarına para ödüyor