A24.com.tr » ajanda » Kısmetse Olur 14 Mart Salı 382. Yeni Bölüm Fragmanı Netd Kanal D

Kısmetse Olur 14 Mart Salı 382. Yeni Bölüm Fragmanı Netd Kanal D

Kısmetse Olur 14 Mart Salı 382. Yeni Bölüm Fragmanı Netd Kanal D

Kısmetse Olur 13 mart bölümüyle ekranlara gelirken yeni bölüm fragmanıyla yine heyecan yaşattı. Kısmetse Olur yarınki bölümünde neler yaşanacak?

 Kısmetse Olur entrika stili bölümleriyle yine heyecanı doruklara çıkarmayı başardı. Telli duvaklı gelin olarak evden kimin ayrılacağı konusunda tahmin yapmak zor.

Kısmetse Olur bu gece final bölümü ile izleyicilerini mest ederken evden ayrılan isim ise Gözde olmuştu. Gelin ve damat adaylarının bir evde yaşayarak evliliğe adım atmak istediği izdivaç programında aşklar kadar tartışmalar ve kavgalar da eksik olmuyor. Son finalin ardından Gözde'nin yerine Melis Buse Betkayan ve Rabia Karaca eve dahil oldu. İki ismin programa gelmesiyle de kavgala hemen başladı. Melis'in evi karıştırması dahi izleyicilerin heyecanını artırdı. İşte detaylar...

KISMETSE OLUR 14 MART FRAGMANI

Son bölümde ne yaşanmıştı? Sohbet esnasında bir anda gerilen Didem ve Melis arasında büyük bir kavga çıkıyor. Melis'in Didem'e "Sen bana öyle bakabilecek bir insan değilsin" demesi üzerine kavgaya tutuşan ikiliyi diğer gelin adayları güçlükle ayırıyor. Adnan ise bu olay üzerine koşarak gelinler evine gidiyor ve soluğu Didem ile Melis'in yanında alıyor. Didem'in gözyaşlarına dayanamayan Adnan, Melis'a ağlayarak yalvarmaya başlıyor. Melis ve Adnan dostluğu zarar görüyor. Peki Adnan, Melis'e neden yalvardı? Ondan ne istedi? Didem bundan sonra nasıl bir tavır alacak

Kısmetse Olur'da Şeyhmus eve geldi

Gelinler evine bugün yeni bir damat adayı giriş yapıyor. Eve annesiyle gelen yeni damat adayı Şehmus, Melis'in dikkatini çekiyor. Şehmus'un eve annesiyle gelmesine üzerine Melis, "Şehmus, velisiz gezemiyor musun? Ben birini bulabimiş olsaydım herhalde burada olmazdım ama seni alıp çıkacağım ben" diyince ortamın havası bir anda değişiyor! Melis ve Şehmus arasında neler olacak? Yeni damat adayı Şehmus, neden annesiyle geldi?

KISMETSE OLUR TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN
Kısmetse Olur hafta içi 12:30’da hafta sonları ise 23:30’da Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Kısmetse Olur yeni bölüm 9 Mart 2017 perşembe  saat 12:30 da Kanal D ekranlarında olacak.

 

YORUMLAR
  Burçlara göre yaz aylarında tercih edilen içecekler
Burçlara göre yaz aylarında tercih edilen içecekler