A24.com.tr » eğitim » Kırklareli'nde yarın okullar tatil mi? 13 ocak tatil olan iller

Kırklareli'nde yarın okullar tatil mi? 13 ocak tatil olan iller

Kırklareli'nde yarın okullar tatil mi? 13 ocak tatil olan iller

Kar yağışlarının ekili olduğu illerden biri olan Kırklareli için meteorolojiden kar yağışı uyarısı geldi. Kartpostallık görüntülerin oluştuğu Kırklareli'nde okullar tatil olacak mı merak konusu.

 Bir haftadır devam eden kar yağışlarının en etkili olduğu illerden birtanesi olan Kırklareli'nde soğuk havalar etkisini devam ettiriyor. 13 ocak Cuma günü okulların tatil olup olmayacağı ile ilgili valilikten bir açıklama bekleniyor.

KIRKLARELİ'NDE YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Kırklareli'nde, olumsuz hava şartları nedeniyle eğitime 1 gün daha ara verildi. Kırklareli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, olumsuz hava şartları nedeniyle il genelindeki Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm resmi ve özel okulların yarın da tatil edildiği belirtildi. Açıklamada kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelin de yarın idari izinli sayılacağı bildirildi. Valilik kararıyla hafta başından bu yana okullar tatil edilmişti.

KAR ETKİSİNİ ARTTIRDI

Kent merkezi ile Demirköy ve Kofçaz ilçelerinde sabah saatlerinde etkisini kaybeden kar yağışı öğle saatlerinde etkisini yeniden arttırdı. Kar yağışı nedeniyle ise 34 köy yolu iki gündür ulaşıma kapalı. Ekipler, hem yolların trafiğe açılması hem de diğer yolların kapanmaması için yoğun çaba gösteriyor. Ekipler, Bulgaristan'a açılan Dereköy Sınır Kapısında olumsuzluk yaşanmaması için bölgedeki çalışmalarını yoğun sürdürüyor.

YORUMLAR
  Ekmekte mide bulandıran sahtekarlık!
Ekmekte mide bulandıran sahtekarlık!