A24.com.tr » medya » Kırgın Çiçekler 82. bölüm fragmanı - Eylül öldü mü yoksa yaşayacak mı? yeni bölüm ilk sahne

Kırgın Çiçekler 82. bölüm fragmanı - Eylül öldü mü yoksa yaşayacak mı? yeni bölüm ilk sahne

Kırgın Çiçekler 82. bölüm fragmanı - Eylül öldü mü yoksa yaşayacak mı? yeni bölüm ilk sahne

ATV'nin büyük ilgiyle izlenen dizisi Kırgın Çiçekler, bu akşam 81. bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Dizinin 82. bölümü şimdiden merak konusu oldu. Peki fragman yayınlandı mı?

Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz Mehmet Aykaç ve Veda Yurtsever'in başrollerinde yer aldığı Kırgın Çiçekler dizisi bu akşam 81. bölümüyle ekrandaydı.

Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Kırgın Çiçekler son bölüm ekrana geldi. Kırgın Çiçekler son bölümde Kemal, Büşra’yı serbest bırakarak Eylül’ü ve peşinden gelen Kader’i rehin alarak ortadan kayboldu. Herkes panik halde Eylül ve Kader’i ararken, Büşra polis tarafından bulununca gerçek açığa çıktı. Kemal, Eylül’e yeni bir hayat kurmak üzere uzaklara gideceklerini söyledi.

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kemal, Büşra’yı serbest bırakarak Eylül’ü ve peşinden gelen Kader’i rehin alarak ortadan kaybolur. Herkes panik halde Eylül ve Kader’i ararken, Büşra polis tarafından bulununca gerçek açığa çıkar.

Sadullah’ın ölümünden Songül ve Güney’i suçlayan Zehra, evinin masraflarını çocuklara yükler. Yiyecek ve paraları olmayan Songül ve Güney çok zor durumdadır. Nazan’ın kolejde hademe olarak işe başlayacak olması Defne’yi çılgına çevirir. Kemal, Eylül’e yeni bir hayat kurmak üzere uzaklara gideceklerini söyler. Eğer karşı koyarsa Kader ölecektir. 

YORUMLAR
  Kendisi ile törenle evlenen yalnız gelin!
Kendisi ile törenle evlenen yalnız gelin!