A24.com.tr » magazin » Kırgın Çiçekler 78. bölüm fragmanı yeni / son bölüm özeti yayınlandı

Kırgın Çiçekler 78. bölüm fragmanı yeni / son bölüm özeti yayınlandı

Kırgın Çiçekler 78. bölüm fragmanı yeni / son bölüm özeti yayınlandı

ATV ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Kırgın Çiçekler'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Kırgın Çiçekler 78. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 ATV ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Kırgın Çiçekler'in 78. bölüm fragmanı haberimizde...  Eylül arabanın içinde sıkışıp kalmıştır, Kemal ise Defne'nin yerini bir türlü söylemez. Nazan ve Defne ise bu sırada kaçacakları gemiye ulaşmaya çalışırlar. Nazan ve Defne'nin kaçış planı polis peşlerine takılınca son bulur. Nazan da Kemal'i tehdit eder. Bu sırada Kadar hastaneye kardeşini ziyaret etmeye gider. Ancak bebeği bulamaz ve annesinin kapısına dayanır.

Banu her şeyi bırakıp kaçmak üzeredir. Songül babasından gelen bir mektupla şok olur. Acılarıyla yüzleşip, bir karar almak zorunda kalır. Kırgın Çiçekler 78. bölüm fragmanı yeni son bölüm özeti

KIRGIN ÇİÇEKLER DİZİ KONUSU
NTC Medya yapımcılığında izleyiciyle buluşacak olan dizi; bir gecekonduda annesi 'Mesude', kız kardeşi ve üvey babası 'Kemal'le birlikte yaşayan, babasını altı yıl önce kaybeden 'Eylül'ün hikayesini anlatıyor. 'Eylül' üvey babasının tacizine uğrar. Durumu annesine anlatan 'Eylül', kendisini yetimhanede bulur. Yetimhanenin karşısındaki binada oturan 'Cemre', zengin bir ailenin kızıdır. Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan 'Eylül'ü yetimhane müdür yardımcısı avutur.

 KIRGIN ÇİÇEKLER 78. BÖLÜM FRAGMANI

YORUMLAR
  Galaxy Note 7’lerin üretimi durduruldu!
Galaxy Note 7’lerin üretimi durduruldu!