A24.com.tr » medya » Kırgın Çiçekler 73. bölüm fragmanı yeni son bölüm

Kırgın Çiçekler 73. bölüm fragmanı yeni son bölüm

Kırgın Çiçekler 73. bölüm fragmanı yeni son bölüm

Kırgın Çiçekler 72. bölümü ile ekranlarda fırtına gibi esmeye devam etti. Cemre ve Serkan içinde bulundukları durumdan kurtulabilecekler mi? Kırgın Çiçekler yeni bölümünde neler olacak?

 Kırgın Çiçekler son bölümünde ölümle burun buruna gelen Cemre ve Serkan izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşattı. Kırgın Çiçekler 73. bölümünde bizleri neler bekliyor merak konusu.

Başrollerini Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak, Aleyna Solaker, Mehmet Aykaç, Veda Yurtsever, Sacide Taşaner ve Zeynep Irgat'in paylaştığı Kırgın Çiçekler yeni bölümleriyle her Pazartesi akşamı saat 20:00'da Atv'de.

72. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kırgın Çiçekler dizisinde bu hafta kızlar, Eylül'ü Kemal'in kaçırdığını öğrenerek, durumu polise bildirirler. Kemal sorguda tüm suçlamaları reddeder. Peşinde polis olduğu için Eylül'ün yanına gitmez. Eylül ise aç ve susuz bir şekilde yaşam mücadelesi vermektedir. Mesude, Kemal'e fark ettirmeden ayağa kalkar. Songül, Zehra'nın oyununa gelerek Sadullah'a karşı çok zor durumda kalır. Güney, Songül'ü kaybetmemek için evlenme teklif eder. Cemre ve Serkan Eylül'ü bulmak için Kemal'i takip ederken tuzağa düşerler. Kemal, Cemre ve Serkan'ı ölüme terk ederek kaçar.

Kırgın Çiçekler KONUSU

Eylül 16 yaşında bіr genç kızdır. Babaѕını 11 yaşındayken kaybetmіştіr. Küçük bіr gecekondս da anneѕі Meѕսde,kız kardeşі Büşra ve üvey babaѕı Kemal іle bіrlіkte yaşamaktadır. Eylül Kemal'іn tacіzіne սğrar.

Dսrսmս anneѕіne anlatır. Anneѕі Eylül'e іnanmayıp onս yetіmhaneye verіr. Eylül'ün o günden ѕonra yetіmhane günlerі başlar. Eylül'ün kaldığı odadakі 4 kız іle aralarındakі bağ hіç kopmaz. Dіzі 5 kızın hayata karşı mücadelelerіnі ve anne baba özlemlerіnі anlatmaktadır.
 

 

YORUMLAR
  Demet Akalın'ı twitter üzerinden takip edenlere sevindirici haber...
Demet Akalın'ı twitter üzerinden takip edenlere sevindirici haber...