A24.com.tr » medya » Kırgın Çiçekler 68. bölüm fragmanı - Songül annesi

Kırgın Çiçekler 68. bölüm fragmanı - Songül annesi

Kırgın Çiçekler 68. bölüm fragmanı - Songül annesi

ATV ekranlarında yayınlanan Kırgın Çiçekler dizisi bu akşam 67. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Dizinin gelecek hafta yayınlanacak 68. bölümünün fragmanı çıktı. İşte yeni bölüm gelişmeleri...

ATV'nin sevilen dizisi Kırgın Çiçekler'in 23 Ocak Pazartesi günü yayınlanacak olan yeni bölümünün fragmanı paylaşıldı.

Kırgın Çiçekler 16 Ocak'ta yayınlanan son bölümü ile dizinin takipçilerine nefes kesen dakikalar yaşattı. Meral'in tutuklandığı ve intihara teşebbüs ettiği bölümde Defne'nin kendisinden büyük bir adamla birlikte görülmesi yanlış anlaşılmalara neden oldu. Yaşananların ardından Defne yetimhaneye verilmek istenince genç kız göz yaşlarına engel olamadı.

"BABAN AVUCUMUN İÇİNDE"

Üvey babasından kaçmak isterken yaralanan Eylül'e durumu belli etmemesi için "Kızım" diye hitap eden Kemal bu bölümde oyunlarına devam edecek. Öte yandan mağazada kıyafetleri üst üste giyerek hırsızlık yapan Songül ise gelecek bölümde suçunun ortaya çıkmaması için mücadele edecek. Songül ise babasının sevgilisine gördüğü gerçekleri anlatacağını ifade ederken aldığı cevap kendisini şaşırttı. "Baban avucumun içerisinde diyen sevgilisi Songül'ün babasının kendisine inanacağını dile getirdi.

SON BÖLÜM ÖZETİ

Yılbaşını kızlar ile birlikte kutlama kararı alan Songül onlara yaptığı sürpriz ile kutlamalarına katıldı. Songül annesine ve babasına yeni bir hayat kurma meselesi yüzünden tartışırken üvey babasının tacizlerinden bıkan Eylül eline bıçağı alarak direnmeye çalıştı.

68. BÖLÜM FRAGMANI

YORUMLAR
  Mustafa hakkında herşey
Mustafa hakkında herşey