A24.com.tr » medya » Kırgın Çiçekler 57. Bölüm fragmanı / Kader kardeşini bulabilecek mi?

Kırgın Çiçekler 57. Bölüm fragmanı / Kader kardeşini bulabilecek mi?

Kırgın Çiçekler 57. Bölüm fragmanı / Kader kardeşini bulabilecek mi?

ATV ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Kırgın Çiçekler'in 57. bölüm fragmanı yayınlandı. Defne'nin korkunç planı karşısında olacak olaylar şimdiden merak konusu...

 SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI
Eylül arabanın içinde sıkışıp kalmıştır, Kemal ise Defne'nin yerini bir türlü söylemez. Nazan ve Defne ise bu sırada kaçacakları gemiye ulaşmaya çalışırlar.

Nazan ve Defne'nin kaçış planı polis peşlerine takılınca son bulur. Nazan da Kemal'i tehdit eder. Bu sırada Kadar hastaneye kardeşini ziyaret etmeye gider. Ancak bebeği bulamaz ve annesinin kapısına dayanır.

Banu her şeyi bırakıp kaçmak üzeredir. Songül babasından gelen bir mektupla şok olur. Acılarıyla yüzleşip, bir karar almak zorunda kalır.


KIRGIN ÇİÇEKLER DİZİ KONUSU
NTC Medya yapımcılığında izleyiciyle buluşacak olan dizi; bir gecekonduda annesi 'Mesude', kız kardeşi ve üvey babası 'Kemal'le birlikte yaşayan, babasını altı yıl önce kaybeden 'Eylül'ün hikayesini anlatıyor. 'Eylül' üvey babasının tacizine uğrar. Durumu annesine anlatan 'Eylül', kendisini yetimhanede bulur. Yetimhanenin karşısındaki binada oturan 'Cemre', zengin bir ailenin kızıdır. Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan 'Eylül'ü yetimhane müdür yardımcısı avutur.

 

 

YORUMLAR
  Ünlülerin gerçek isimleri
Ünlülerin gerçek isimleri