A24.com.tr » medya » Kiralık aşk bitti mi | Kiralık Aşk son bölüm

Kiralık aşk bitti mi | Kiralık Aşk son bölüm

Kiralık aşk bitti mi | Kiralık Aşk son bölüm

Star TV'nin sevilen dizilerinden Kiralık Aşk 69. final bölümüyle herkesi ekrana kilitledi. Final kararını önceden açıklayan dizi herkesi üzse de yayınlanan son bölümü ile tartışmaları geride bıraktı.

Yayınlanan final bölümüyle buruk bir veda yapan Kiralık Aşk dizisi, fanatiklerine unutulmaz bir bölüm yaşattı.

Başrollerini Barış Arduç ve Elçin Sangu'nun paylaştığı dizide macera tüm hızıyla sürüyor. Dizinin 68. bölümü bu akşam Star Tv ekranlarında olacak.

KİRALIK AŞK FİNAL'DE NELER OLDU
Büyük heyecana sahne olan son bölümde Defne, Ömer'e adeta içini döktü. Defne'nin bu tutumu sonrası sıra Ömer'e geldi. Bakalım Ömer bu olaydan sonra Defne'ye karşı nasıl bir tutum sergileyecek...

Öte yandan Pamir ve Ömer arasında yaşanan gerginlik gün geçtikçe daha da artıyor. Defne ise bu sıralar etrafını duvarlarla çevirmiş durumda. Ömer'in bu durumu kabullenmesi mümkün görünmüyor. Çünkü Ömer Defne ile arkadaş kalmaya sıcak bakmıyor. Bu durum karşısında köşeye sıkışın Defne ise artık bir karar vermek zorunda...

Şirketteki işlerini için Ömer'e destek Necmi'den geliyor. Şirketteki tadilat işi Ömer'i iyice sıkıntıya sokmaya başladı. Tadilat tarihindeki anlaşmazlık Ömer'i endişelendirmeye devam eder.

Diğer yandan Seda ve Sinan yakınlaşmasında yeni bir perde aralanıyor. Hiç kimsenin beklemediği bir anda ortaya çıkan bu olay gerginleşen ortamı az da olsa yumuşatacak gibi görünüyor. 
Pamir ise artık tarafını tamamen belli etti. Artık "bende oyuna dahil oluyorum" diyor ve kartlarını açıp Neriman'a meydan okuyor.

Neriman son yaptığı olaydan sonra büyük pişmanlık içerisinde ve Ömer ile konuşması gerektiğinin farkında. Neriman'ın bu davranışı karşısında Ömer'deki kredisi tükendi mi?

Neriman'ın barışma teklifi karşısında Ömer nasıl bir tepki verecek? Bu sırada Ömer'le karşılaşan Defne neye uğradığına şaşırır ve Pamir'in davetine ne cevap vereceğini düşünür. Ömer ile tüm yaşadıklarını ve hayallerini bitirmeye çalışan Defne bakalım nasıl bir yol izleyecek...

Diğer taraftan butik açan Koray Ömer'den Passionis'e alması için yalvarmaya başlıyor. Koray'ın şirkete tekrar dönmesi için neler yapacağı ise büyük merak konusu. Koray Passionis'e geri dönemeyecek mi? Peki Pamir? Koray'la çalışmaya ne der?

Kariyerinin zirvesinde olan Defne ise hayatından oldukça memnundur. Teklif üzerine teklif alan Defne Passionis'in ve StilVagonu lojsitiğinin artık sorumlusu olmuştur. Peki bu durum Ömer ve Pamir'i diğer taraftan Seda ve Sinan'ı hangi durumlara sürükleyecek?"

68. BÖLÜM FRAGMANI

Star Tv ekranlarında bu akşam saat 20:00'da yayınlanacak olan dizinin 68. bölüm fragmanı ise dizi biter bitmez haberimizde olacak.

Kiralık Aşk 67. yeni bölümü dün akşam Star TV'de izlendi. Star TV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Kiralık Aşk bomba gibi bir bölümle ekranlara geldi. Başrollerini Barış Arduç ve Elçin Sangu'nun paylaştığı Kiralık Aşk dün akşam fırtına gibi başladı. Kiralık Aşk'ta birbirinden ilginç gelişmeler yaşandı. Ömer ve Pamir arasındaki Defne savaşı başladı. İki yakışıklı da Defne'nin aklını çelmek için özel olarak hazırlandı. Diğer taraftan Ömer Defne'yi yeniden kazanmak için her fırsatı değerlendirdi. Defne'yi iş yerinde yakalayan Ömer onunla yakınlaştı.

 

YORUMLAR
  Mutlu kadın olmanın 10 yolu
Mutlu kadın olmanın 10 yolu