A24.com.tr » medya » Kiralık Aşk 59. Bölüm Fragmanı Defne ile Ömer partide

Kiralık Aşk 59. Bölüm Fragmanı Defne ile Ömer partide

Kiralık Aşk 59. Bölüm Fragmanı Defne ile Ömer partide

Star TV'nin sevilen dizisi Kiralık Aşk, cuma akşamı 59. bölümüyle ekranlara gelecek. Bu bölümde Ömer ve Defne arasındaki yakınlaşmalar dikkat çekti. Peki 59. bölümde neler olacak?

Elçin Sangu ve Barış Arduç'un başrollerini paylaştığı Kiralık Aşk dizisi bu akşam yine büyük bir ilgiyle izlendi.

Ömer Defne’yi hiç beklemediği bir anda öptü. Peki bu ani yakınlaşmaya Defne’nin tepkisi ne olacak?Toplantılar, telefonlar, koşuşturmalar, Passionis yangın yeri…Her şey yoluna girecek derken, şirket karışıyor. Kral Ömer, ikinci şans adını verdiği tasarımında çok büyük bir problemle karşı karşıya. Görüşmeler, temaslar, yeni planlar Passionis’i bu dertten kurtarabilecek mi? Herkes tarafını seçiyor. Ömer’den yana olanlar ve şüphe duyanlar… Sinan çabaları ile yine Ömer’in yanında. Her şey onun iyiliği ve zarar görmemesi için.

Peki ya Defne? Hangi tarafta?Baba yarısı Necmi, olayı duyar duymaz Ömer’e geliyor. Ömer’e sunduğu teklif gözleri yaşartacak cinsten. Pamir her zaman ki gibi sessiz ve çok planlı. Ömer’in yaşadığı krizi fırsata çevirmek için çabalıyor.

Koray, Ömer’den yana şüpheli. Eğer Ömer bunu hissederse, Koray için yine zor zamanlar başlayabilir. Seda, Yasemin’in Sinan’ın eski eşi olduğunu öğreniyor. Seda’nın bu konuya tepkisi ne olacak?İso artık gerçeğe çok yakın… Gerçekle yüz yüze… Yine zorluk, yine imkansızlık… Hayatı boyunca onu kovalayan duygular. 

Kiralık Aşk 59. Bölüm Fragmanı

YORUMLAR
  İşte tok tutan besinler
İşte tok tutan besinler