A24.com.tr » magazin » Kiralik aşk 55 bölüm fragmanı | Ömer aşkı mı seçti ?

Kiralik aşk 55 bölüm fragmanı | Ömer aşkı mı seçti ?

Kiralik aşk 55 bölüm fragmanı | Ömer aşkı mı seçti ?

İzleyicileri ekranlara kilitleyen Kiralık Aşk'ın 55. fragmanı yayınlandı. Ömer, karşısına çıkan engeller karşısında ne tepki verecek?

Ekranların en çok beğenilen dizilerinden olan Kiralık Aşk, 54. bölümüyle izleyenleri ekranlara kilitledi. Başrollerinde Elçin Sagu ile Barış Arduç'un rol aldığı Kiralık Aşk dizisinde 55. bölümde neler yaşanacak? Ömer, karşısına çıkan engeller karşısında ne tepki verecek? Bütün bu soruların cevabı 55.bölümde cevabını bulacak. 

Kiralık 55. bölüm fragmanı izleyenleri büyük bir heyecan yaşattı.

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Star TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Kiralık Aşk'ta heyecan dolu bölümüyle ekranlara geldi. Aradığı huzuru bir türlü bulamayan Ömer aşkın peşinden mi koştu yoksa gururunu mu seçti? Neriman ise tekrardan sahneye çıkarak kartları yeniden dağıttı. 

Kiralık Aşk Dizisi Konusu - Hikayesi

Başrollerinde Elçin Sangu ve Başrış Arduç'un yer adlığı Kiralık Aşk dizisi romantik komedi tarzında olacak. Güzel oyuncu Elçin Sangu Kiralık Aşk dizisinde Defne karakterini canlandırıyor. Garsonluk yapan Defne kendisine yapılan aşk oyununu kabul ederek karmaşık bir işin içine girer. Zengin bir iş adamını kendisine aşık etmeye çalışan Defne'ye bu oyunda yardımcı olacak kişi ise Defne'nin gerçekten aşık olduğu adamdır.

YORUMLAR
  Vizyonda Bu Hafta (18 Ağustos - 25 Ağustos 2017 Haftası)
Vizyonda Bu Hafta (18 Ağustos - 25 Ağustos 2017 Haftası)