A24.com.tr » yaşam » Kimse Yok Mu Derneği’ne FETÖ operasyonu

Kimse Yok Mu Derneği’ne FETÖ operasyonu

Kimse Yok Mu Derneği’ne FETÖ operasyonu

FETÖ soruşturması kapsamında Kimse Yok Mu Derneği'nin yöneticileri ile üyelerinin de içinde olduğu 41 kişi polis ekipleri tarafındani gözaltına alındı.

 FETÖ soruşturması kapsamında Kimse Yok Mu Derneği'nin yöneticileri ile üyelerinin de içinde olduğu 41 kişi polis ekiplerinin müdahalesiyle gözaltına alındı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Örgütlü, Kaçakçılık ve Mali Suçlar Soruşturma Bürosu’nun, Kimse Yok Mu Derneği’ne yönelik yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında dernek başkanı İsmail Cingöz’ün de aralarında bulunduğu 121 kişi hakkında gözaltı kararı vermesinin ardından operasyon için çalışmalar başlatıldı.

500 POLİSLE OPERASYON BAŞLADI
İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ve çeşitli şubelerde görevli 500 polisin katılımıyla sabah saatlerinde 18 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında Kimse Yok Mu Derneği’nin yöneticisi ve üyesi olduğu öğrenilen 41 kişi gözaltına alındı.

77 ŞÜPHELİ YURTDIŞINDA, 2’Sİ TUTUKLU, 1’İ İSE ARANIYOR
Şüphelilerden dernek başkanı İsmail Cingöz’ün de aralarında bulunduğu 77 kişinin yurt dışında olduğu öğrenilirken, 2 kişinin ise farklı soruşturmalar sebebiyle tutuklandığı ortaya çıktı. Polis ekiplerinin 1 şüpheliyi arama çalışmaları devam ediyor.

 

YORUMLAR
  Tokyo Otomobil Fuarı'na damgasını vuran konsept araçlar...
Tokyo Otomobil Fuarı'na damgasını vuran konsept araçlar...