A24.com.tr » medya » Kertenkele Yeniden Doğuş 77. Bölüm Fragmanı Zeynep'in kimliği ortaya çıkacak mı ?

Kertenkele Yeniden Doğuş 77. Bölüm Fragmanı Zeynep'in kimliği ortaya çıkacak mı ?

Kertenkele Yeniden Doğuş 77. Bölüm Fragmanı Zeynep'in kimliği ortaya çıkacak mı ?

ATV 'nin sevilen dizisi Kertenkele Yeniden Doğuş, bu hafta 76. bölümüyle izleyicilerin karşısındaydı. Peki gelecek hafta yayınlanacak bölümde neler olacak? İşte kertenkele'nin 77. bölüm fragmanı...

 ATV'de yayınlanan Kertenkele Yeniden Doğuş dizisi, iyi ve kötü kahramanları arasındaki mücadele sürecek. Peki kazanan kim olacak? Cevabı 15 Ekim'de yayınlanacak yeni bölümde...

76. BÖLÜM GELİŞMELERİ
Zehra'nın yüzüğü ile Yılmaz'a yakalanan Kertenkele zor duruma düşmüştür. Artık Yılmaz ondan şüphelenmeye başlamıştır. Durumun farkına varan Kertenkele bu şüpheden kurtulmak için sinsi bir plan yapar.

Diğer taraftan Zeynep ise nişan yüzüğünü Murat'tan almaya kararlıdır. Murat'tan yüzüğü almak için yatak odasına giren Zeynep fark edilince ortalık karışır.

Hicabi ile Deli Meryem nişan hazırlıklarına başladığı sırada Gizem bu nişana engel olmaya başlar. Bu sırada Zeynep ise bir telefon üzerine Zehra'nın mezarına gider ve bilinmeyen bir adamla görüşür.

DİZİNİN KONUSU
Kertenkele lakaplı kahramanımız İstanbul gecelerinin iflah olmaz adamı aynı zamanda zekası ve yetenekleriyle bir türlü yakalanamayan bir hırsızdır.

Tüm meslek hayatını Kertenkele'yi yakalamaya adayan komiser Ünsal ise tüm çabalarına rağmen kahramanımızı yakalamayı bir türlü başaramaz. Ancak Kertenkele boş zannettiği bir evde kaldığı sırada ev sahibi mafya babası Deli Kenan ile karşılaşır. Deli Kenan sevgilisinin kendisini aldattığına dayanamaz ve kendini vurarak öldürür. Kertenkele ise olay sonrası hemen oradan uzaklaşmaya çalışırken polis tarafından köşeye sıkıştırılır. Polisten kaçarken yanan bir ev gören Kertenkele yakalanma pahasına eve girer ve küçük bir çocuğu kurtarır. Ancak bu onu yakalanmasına neden olur ve cezaevine düşer.

Cezaevindeki esaretten kurtulmayı kafasına koyan Kertenkele hapisten kaçmak için sinsi bir plan yapar ve imam kıyafeti giyerek mafya ve polisin elinden kaçar. Daha sonra kendisini bir anda şirin bir mahallenin imamı olarak bulur.

İmamlık konusunda hiç bir bilgisi olmayan Kertenkele'nin karşısına gayrmenkul zengini Ekrem Bey'in torunu Zehra çıkar. İlk bakışta aşık olan Kertenkele artık en büyük hırsızlık operasyonuna başlayıp bu kızın kalbini çalacaktır. Ancak bilmediği bir şey vardır o da Ünsal komiserin Zehra'nın eniştesi olduğudur....

 

 

YORUMLAR
  Kuzey Kore'den Kim Jong un'u kızdıracak kareler
Kuzey Kore'den Kim Jong un'u kızdıracak kareler