A24.com.tr » magazin » Kertenkele Ateş Yazmeen Baker kimdir kAç yaşında?

Kertenkele Ateş Yazmeen Baker kimdir kAç yaşında?

Kertenkele Ateş Yazmeen Baker kimdir kAç yaşında?

ATV'de yayınlanan Kertenkele Yeniden Doğuş dizisinde dizinin yeni karakteri Ateş'i canlandıracak isim belli oldu.Bu role Dünyaca ünlü oyuncu ve dövüşcü Yazmeen Baker'in hayat vereceği açıklandı.

ATV ekranlarında büyük bir ilgiyle takip edilen Kertenkele Yeniden Doğuş dizisine yeni bir karakter daha dahil oldu. Diziye Ateş adında yeni bir karakterin gireceğini açıklanmasının ardından bu rolü kimin oynayacağı ise merak konusu oldu.

Daha sonra yapılan bir açıklama ile Ateş karakterine dünyaca ünlü dövüş ve oyuncu olan Yazmenn Baker'in can vereceği öğrenildi. 

YAZMEEN BAKER KİMDİR?

37 yaşında olan Yazmeen Baker, Almanya'da dünyaya geldi. Babası Alman, Annesi ise Türk olan ünlü oyuncu, 3 yaşına kadar annesinin memleketi olan Mersin'de yaşadı.

Sinema ve dizi sektöründe boy göstermeden önce Karate, Martial Arts, Kung Fu gibi dövüş sporlarıyla ilgilenen ve spor eğitmenliği yapan Yazmeen Baker, bu sporlarda dünyada oldukça tanınan bir isimdir.

Dövüş sporlarına olan tutkusunu daha sonra çok istediği beyaz perdeye de aktarmak isteyen Baker, Michael Chekhov oyunculuk akademisinde eğitim alarak oyunculuk yönünde de kendini geliştirmiştir.

İlk olarak 2005 yılında Fallen filmi ile izleyicinin karşısına geçen Yazmeen Baker, daha sonra Ex Pactum filminde rol alarak büyük bir beğeni topladı.

En fazla ön plana çıktığı yapımlar ise dünyayı kasıp kavuran Game Of Thorones ve Vikingler dizisinde aldığı roller olmuştur. Bu dizilerle adından oldukça fazla söz ettirmiştir.

BURCU BİNİCİ'NİN SEVGİLİSİYLE BİRLİKTE Mİ?

Oyuncu Burcu Binici, meslektaşı Ahmet Kayakesen'le evliliğe giden ilişkisini noktaladı. Oyuncu, sevgilisinin kendisini "Kertenkele" dizisindeki rol arkadaşı Yazmeen Baker'le aldattığını öne sürdü. Instagram'ına "Ahmet Kayakesen'le olan ilişkim Kertenkele dizisinde oynayan rol arkadaşı Yazmeen Baker'le aldatmasından dolayı bitmiştir" yazan Binici, ilişkiyi sevgilisinin WhatsApp mesajlarıyla öğrendiğini açıkladı.

YORUMLAR
  Teknoloji dünyasında vizyon eksikliğinden kaynaklanan en büyük hatalar!
Teknoloji dünyasında vizyon eksikliğinden kaynaklanan en büyük hatalar!