A24.com.tr » magazin » Kerimcan Durmaz kimdir kaç yaşında nereli

Kerimcan Durmaz kimdir kaç yaşında nereli

Kerimcan Durmaz kimdir kaç yaşında nereli

Acun Ilıcalı ile görüştükten sonra teklifi kabul eden Kerimcan Durmaz, Survivor 2017 kadrosundaki biletini ayırtmasının ardından şimdiden gündem olmaya başladı. Peki; Kerimcan Durmaz kimdir?

 Acun Ilıcalı ile görüştükten sonra teklifi kabul eden Kerimcan Durmaz, Survivor 2017 kadrosunda yer alacağına kesin gözüyle bakılıyor. İLGİLİ HABER Megastar baba oluyor Megastar baba oluyor

Son dönemin en popüler isimlerinden DJ Kerimcan Durmaz ile kankası GS’li futbolcu Sabri Sarıoğlu’nun eşi Yağmur Sarıoğlu, önceki gün İstinyePark AVM’deydi. Baştan aşağı marka kıyafetler içindeki ikili, lüks bir mağazaya girerek saatleri inceledi. İki arkadaş, alışverişleri bitince Sarıoğlu’nun 1,5 milyon TL’lik Lamborgini marka aracıyla uzaklaştı.

Kerimcan Durmaz’ın bir süre önce TV8’in patronu Acun Ilıcalı ile bir araya gelmesinin nedeni de ortaya çıktı. Durmaz yeni sezon Survivor’da yarışmacılardan biri olacak. Ilıcalı’nın teklifini kabul eden Durmaz için konseptte bazı değişikliklere gidileceği gelen bilgiler arasında yer aldı.

KERİMCAN DURMAZ KİMDİR?

Ve Kerimcan bombayı patlattı!Önceki gün kankası Yağmur Sarıoğlu ile alışverişe çıkan Durmaz yine tüm bakışları üzerinde topladı.. Kerimcan Durmaz'ın estetik olmadan önceki haliSosyal medya fenomeni, DJ Kerimcan Durmaz internette yayılan estetiksiz fotoğraflarına deyim yerindeyse çıldırdı. İnternette 2009 yılına ait fotoğrafları yayılan Kerimcan’ın bu kareler karşısında, “Bunları kötü niyetli, haset kişiler yaydı.

Kazancımı, popülerliğimi kıskanıyorlar” dedi. 22 yaşındaki Kerimcan, 7 yıl önce çekilmiş fotoğrafında henüz estetik yaptırmamış haliyle görünüyor. Kerimcan’ın burun, dudak ve çenesinde estetik var. Ayrıca kaşları dövme, dişleri de porselen. Kazandığı popülerite sonrasında kendisini yepyeni bir hale sokan Durmaz, kısa bir süre sonra TV 8’de başlayacak ‘İşte Benim Stilim’ kadrosuna katıldı.

İnternet aleminde yeni bir fenomen doğdu ve Kerimcan Durmaz ismi kısa bir zaman içerisinde çoğu internet kullanıcısı tarafından bilinmeye başladı. Kerimcan Durmaz, Periscope sayesinde tanındı ve bir anda yüzbinlerce gencin ilgi odağı oldu. Sıradışı, kendine has ve eğlenceli tavırları ile oldukça dikkat çeken Kerimcan Durmaz, internet dünyasında yer aldıktan kısa bir süre sonra kendisini yüzbinlere sevdirmeye başardı. Periscope denildiğinde akla gelen ilk isim olan Kerimcan Durmaz 1994 doğumlu ve Akrep burcu.

Henüz kendinizi 22 yaşında ve oldukça doğal snapchat videoları ile ön plana çıkıyor. Kerimcan Durmaz ne iş yapıyor diye baktığımızda ise o artık bir fenomen Dj olarak çalışmakta. Aynı zamanda farklı planları da olduğunu ekleyen Kerimcan Durmaz büyük bir merak ile takip edilmeye devam edilecek gibi duruyor.
Bu haber https://www.gucmedya.com/'dan alınmıştır.

YORUMLAR
  Dünya 2017'ye merhaba dedi
Dünya 2017'ye merhaba dedi