A24.com.tr » magazin » Kaybolan Çiçekler bir günde 3 aileyi kavuşturdu

Kaybolan Çiçekler bir günde 3 aileyi kavuşturdu

Kaybolan Çiçekler bir günde 3 aileyi kavuşturdu

Fox'ta hafta içi her gün İnci Ertuğrul'un sunumuyla ekranlara gelen Kaybolan Çiçekler programı, bir içinde 3 ailenin hasretini dindirdi. Ailelerin kavuşması sırasında duygu dolu anlar yaşandı.

ARAS BEBEK BULUNDU

Babası Bayram Gezgin tarafından kaçırılan Aras bebek 4 ay sonra bulundu. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nün haftalardır sürdürdüğü operasyon dün gelen bir istihbaratla mutlu sona erdi. Aras bebek, Ceylan Koyuncu adlı kadının Yeşiltepe Mahallesi Sınır Bey sokak numara 27'de ki evinde bulundu. Aras bebek, Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürülürken Ceylan Koyuncu gözaltına alındı.Baba Bayram Gezgin ise halen Asayiş Şube ekipleri tarafından aranıyor. Böylece Kaybolan Çiçekler’de 70 bölümde 29 kayıp bulunmuş oldu.

CEMİLE 15 YIL SONRA ANNESİNE KAVUŞTU

15 yıldır görmediği annesi Saadet Gümüş’ü bulmak isteyen Cemile Kaybolan Çiçekler programına başvurdu. Programa gelen istihbaratlar doğrultusunda adreslere giden Kaybolan Çiçekler muhabiri Penbe Koç canlı yayında anne Saadet Gümüş’ü bularak elindeki çiçekleri “15 yıldır görmediğiniz kızınızdan” diyerek verdi. Stüdyoya gelmeyi kabul eden Saadet Gümüş stüdyo önüne geldiğinde heyecandan arabadan inemedi. İnci Ertuğrul, Cemile ile stüdyonun önüne çıktı ve anne Saadet Gümüş ile Cemile’yi buluşturdu. Seyirciler arasında gözyaşları sel oldu.

KAYBOLAN ÇİÇEKLER’İN ARADIĞI CEREN 32 GÜNÜN SONUNDA BULUNDU

Ceren, kayboluşunun 32. gününde film gibi operasyonla kurtarıldı. Ceren, 1 saat 25 dakikada kurtarıldı.Ceren’in alıkonulduğu eve polis balkondan girdi. Kara çarşaf giydirilerek kaçırılmış.Ankara Eryaman’daki evinden okula gitmek için çıktıktan sonra haber alınamayan Ceren, kayboluşunun 32. gününde Bursa Polisi’nin 1 saat 25 dakika süren nefes kesen operasyonuyla kurtarıldı. Kara çarşaf giydirilerek kaçırıldığı ortaya çıkan Ceren’i kurtarmak için polis, alıkonulduğu eve balkondan girdi.

17 yaşındaki lise 2. sınıf öğrencisi Ceren, 20 Mart Pazartesi sabahı, “okula gidiyorum” diyerek saat 07.30’da evden çıktı. Ancak bir daha geri dönmedi. Baba Dursun Kopar ve anne Demet Kopar polise giderek kızlarının kaçırıldığı ihbarında bulundu. Ancak kızlarını bulamadılar. Gözü yaşlı anne baba, Kaybolan Çiçekler’den yardım istedi. Kaybolan Çiçekler de Ceren’in peşine düştü. Bursa’dan gelen bir ihbar dün Ceren’i özgürlüğüne kavuşturdu.

EMNİYET MÜDÜRÜ 3 ÖZEL EKİP KURDU

Kaybolan Çiçekler ekibi, Ceren’in 19 yaşındaki Mevlüt Baran Ük tarafından arkadaşı Mert Kuru’nun yardımıyla Ankara’dan kara çarşaf giydirilerek kaçırıldığını ve Kuru’nun Bursa Gemlik’teki Kumla sahil beldesindeki evinde tutulduğunu belirledi.

Zaman kaybetmeden Bursa Gemlik’e giden ekip, Mert Kuru’nun sevgilisi Merve Saygılı’yı Gemlik Devlet Hastanesi’ne götürdüğünü tespit etti. Ardından Bursa Gemlik Emniyet Müdürü Cafer Gündoğdu’yla irtibata geçti.

DAKİKA DAKİKA OPERASYON

Emniyet Müdürü Gündoğdu’da saat 14.15’de Asayiş Şube ve Çocuk Şube Müdürlükleri’nden 3 ayrı özel ekip oluşturdu. Böylelikle operasyon başladı. Ceren için geri sayım başladı.

Saat 14.22’de de polis telsizinden anonsla tüm ekiplere “Gemlik’ten Kumla’ya giden yolcu minibüslerinin aranması” yönünde talimat verildi. İlçede polis alarm durumuna geçti.

Gemlik’ten Kumla’ya giriş tutuldu. Minibüsler tek tek arandı ve sadece 21 dakika sonra Mert ve Merve bir yolcu minibüsüyle Kumla’ya giriş yaptı. Sivil ekipler ikiliyi, saat 14.43’de kıskıvrak yakaladı. Telefonlarına el konulan çiftten, Ceren’i zorla alıkoydukları evin adresi öğrenildi. İkili gözaltına alınarak, emniyet müdürlüğüne götürüldü.Polis ekipleri, Ceren’in tutulduğu Güzelyalı Mahallesi Anka Sokak’taki 9 numaralı apartmanın 2. katındaki daireyi kuşattı.Bu arada bir ekip, Gemlik Cumhuriyet Savcılığı’na giderek evin aranabilmesi için karar aldırdı.

Saat 15.15’de çıkan arama kararıyla birlikte operasyon başladı. Polis binaya girdi ve kapıyı çaldı. Ancak açan olmadı. Bunun üzerine polis memurları alt kattaki balkonun demir korkuluklarından tırmanarak dairenin balkonuna ulaştı.

Balkon kapısından içeri giren polisler Ceren’i uyurken buldu. Ceren, saat 15.20’de kurtarıldı.Evde kimse olmadığını gören polis Ceren’den Mevlüt Baran Ük’ün çalıştığı işyerinin adını ve adresini öğrendi. Bir ekip Ceren’i Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürürken diğer ekipler, Baran Ük’ün iş yerine doğru yola çıktı. Buraya yapılan baskınla Mevlüt Baran Ük, kaçamadan yakalandı. Baran’ın saat 15.40’da gözaltına alınmasıyla birlikte Bursa Emniyeti'nin 1 saat 25 dakika süren başarılı operasyonu tamamlanmış oldu.Ceren'in bulunmasının ardından baba Dursun Kopar, kızını teslim almak için ekibimiz tarafından Bursa'ya götürüldü. Baba Kopar, kızını teslim aldı.

YORUMLAR
  Burçlara göre yaz aylarında tercih edilen içecekler
Burçlara göre yaz aylarında tercih edilen içecekler