A24.com.tr » magazin » Kara Yazı 2. Bölüm fragmanı yeni son bölüm özeti yayınlandı yeni

Kara Yazı 2. Bölüm fragmanı yeni son bölüm özeti yayınlandı yeni

Kara Yazı 2. Bölüm fragmanı yeni son bölüm özeti yayınlandı yeni

Kanal D ekranlarının çiçeği burnunda dizisi Kara Yazı bugün ilk bölümüyle ekranlara geldi İzleyiciden tam not alan dizinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 Kara Yazı 2. bölümü için nefesler tutuldu. Başrollerinde Haluk Bilginer, Emre Kınay, Zeynep Çamcı ve Ushan Çakır’ın yer aldığı yeni dizi Kara Yazı bu akşam ilk bölümüyle Kanal D ekranında izleyicisi ile buluşacak. İşte, gerek oyuncu kadrosu gerekse tanıtım fragmanlarıyla dikkat çeken Kara Yazı'nın konusu!

Kara Yazı 2. Bölüm fragmanı yeni son bölüm özeti

Sevgisiz babasının fiziksel şiddetine maruz kalarak büyümüş, tek derdi kendi kozmetik şirketini büyütüp babasının takdirini kazanmak olan Mehmet Karahan ile babasının namus takıntısı yüzünden kadınlığı bastırılmış, iki kız kardeşine sahip çıkmaya çalışan ve tek hayali kimya öğretmenliği yapabilmek olan Yaren Uluçınar’ın hikâyesini konu alan Kara Yazı’nın senaryosu Gümüş, Sıla, Karadayı, Kara Para Aşk, Lale Devri, Yer Gök Aşk, Melekler Korusun gibi rating rekortmeni dizileri kaleme alan ünlü senaristlerin kurucusu olduğu Dark Story’a ait.

“JUKE BOX KARA YAZI RADYO”

Türkiye’nin kanalı Kanal D kurulduğu günden bu yana gerçekleştirdiği “ilk”lerle sektörün öncüsü olmaya devam ediyor. Kanal D, bu kez de bir dizinin kendine özel radyosunu hayata geçirerek Türkiye’de bir ilke daha imza atıyor.
28 Mart Salı günü Kanal D ekranında başlayacak olan Kara Yazı dizisinin radyosu olan “Juke Box Karayazı” da dizinin başrol oyuncuları olan Haluk Bilginer, Emre Kınay, Ushan Çakır ve Zeynep Çamcı’nın özel seçimleri ile oluşturulan şarkı listeleri dinleyiciler ile buluşuyor.

7/24 yayında olacak olan “Juke Box Karayazı” ya dinleyiciler, radyonom.com üzerinden ve radyonom.com’un mobil uygulamasından ulaşıp ücretsiz olarak dinleyebiliyor.

1. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Geçim sıkıntısı ve babasının namus takıntısı arasında sıkışıp kalan Yaren’in hayatı kız kardeşi Derya’nın başına gelen kötü bir olay sonucu alt üst olur. Suçsuz yere hapse giren ve babası tarafından reddedilen Derya’nın elinden bir tek ablası Yaren tutacaktır.

Mehmet, Karahan ailesinin tek oğludur. Hayatı boyunca babasından sevgi beklemiş ama hiç görememiştir. Kendi ayakları üzerinde durabilmek için kurduğu Kozmetik firmasının başarılı olabilmesi için var gücüyle çalışmaktadır.

Ödül gecesi yaşananlar hem Mehmet’in hem de Yaren’i dönülmez bir yola sürükleyecek Uluçınar ve Karahan ailelerini karşı karşıya getirecektir.

YORUMLAR
  Ünlü isimlerin Sosyal Medya üzerinden verdikleri ayarlar!
Ünlü isimlerin Sosyal Medya üzerinden verdikleri ayarlar!