A24.com.tr » dizi haber » Kara Sevda finalinde ne oldu, Emir öldü mü, Kemal ve Nihan kavuştu mu,Kara Sevda 74. bölüm

Kara Sevda finalinde ne oldu, Emir öldü mü, Kemal ve Nihan kavuştu mu,Kara Sevda 74. bölüm

Kara Sevda finalinde ne oldu, Emir öldü mü, Kemal ve Nihan kavuştu mu,Kara Sevda 74. bölüm

Kara Sevda 74. bölüm final bölümü ile ekranlara geldi. Emir'in kurduğu büyük tuzak Nihan ve Kemal'i bilinmezliğe iterken izleyenler sürprizi yaşadı. Kara Sevda finalinde neler yaşandı?

 Kara Sevda final bölümü ile izleyenlere nefes kesen anlar yaşattı. Kara Sevda 74. bölümünde neler yaşandı merak konusu.

Kara Sevda final Kemal Nihan Emir öldü mü nasıl bitti ne oldu sorularının cevabı merak ediliyor. Başrollerinde Neslihan Atagül ve Burak Özçicit’in oynadığı, oyuncu kadrosunda Zerrin Tekindor, Kaan Urgancıoğlu, Melisa Pamuk gibi isimlerin yer aldığı Kara Sevda konusu, müzikleri ve kadrosundaki sanatçıların oyunculukları ile izleyiciler tarafından oldukça beğeniliyor. Dizinin son bölümünde Emir Deniz’i kaçırdı. Nihan, Kemal ve yakınları Deniz’i kurtarmak için seferber oldular. Kemal ile Nihan, hem Deniz’i hem de Zeynep’i geri alabilmek için zamana karşı amansız bir yarış içine girdiler. Emir ince ince kurduğu oyunun mutlak galibi olduğunu düşünürken Zeynep’in kaçmak için aradığı fırsat ayağına geldi. Fakat kaçamadı. Kara Sevda’nın finali ile ilgili merak ettiğiniz birçok bilgi ve Kara Sevda 74. Final bölüm izleme linki dizinin yayınlanmasının ardından haberimiz içerisinde sizlerle olacak.

KARA SEVDA NASIL BİTTİ?

Final bölümünün yayınlanmasının ardından haberimiz üzerinden yaşanan gelişmeleri öğrenebilirsiniz.

 

KARA SEVDA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Emir’in, Deniz ve Zeynep’i göstere göstere yuvalarından kaçırması Kemal’le Nihan’a hayatlarının şokunu yaşatır. O geceden geriye kalan tek şey Emir’in dümeni bırakmaya niyeti olmadığını anlatan mektubudur.

Kemal ile Nihan, hem Deniz’i hem de Zeynep’i geri alabilmek için zamana karşı amansız bir yarış içine girer. Emir ince ince kurduğu oyunun mutlak galibi olduğunu düşünürken Zeynep’in kaçmak için aradığı fırsat ayağına gelir. Emir’in çaresizliği, Zeynep’in umudu olacaktır.

 

KARA SEVDA SON BÖLÜM İZLE STAR TV

Gözünü karartan Kemal, Emir’in hapishanedeki adamı Mehmet’i konuşturmak için bugüne kadar başvurmadığı bir yolu dener. Hakan da bu yolda Kemal’in en büyük yardımcısı olacaktır.

Nihan çaresizlik içinde boğuşurken Emir’in üstlerindeki gözünü fark etmeyi başarır. ‘Küçük bir kuşun’ taşıdığı ipucu Nihan’ı evladına kavuşturacak yardım halatına dönüşür.

Nihan ile Kemal, Emir’e adım adım yaklaşırken, Emir Kemal’e en büyük uyarısını yapmak için harekete geçer. Bu uyarı, Zeynep’in hayatına mal olacak kadar ciddi ve tehlikelidir. Kemal zamanla yarışırken her dakika kardeşinin aleyhinedir.

 

Nihan’la Kemal, Emir’i köşeye sıkıştırmak için ellerinde kalan son umuda sıkıca sarılır. Kemal ile Emir karşı karşıya geldiğinde, Nihan bu karanlık geceye nokta koyacaktır.

KARA SEVDA KONUSU NEDİR?

3 farklı hayatın kesişmesi ve birbirlerini tamamen değiştirmesi ile izleyicileri kendisine bağlayan Kara Sevda konusu ile oldukça dikkat çekici bir yapım özelliği gösteriyor. Kemal Soydere, berberlik yaparak ailesinin geçimini sağlayan, yoksul sayılabilecek bir babanın oğlu ve ortanca çocuğudur. Kemal, üniversitede Maden Mühendisliği bölümünü okuyup bitirdikten sonra, iş aramaya başlar ve bu süreçte tekne boyama işlerine giderek de kendi kazancını çıkarır. Bir gün halk otobüsüne biner ve tesadüfen Nihan Sezin ile tanışır. Bu tanışma hem Kemal’in hem de Nihan’ın hayatını adeta alt üst eder. Büyük bir tutku ve aşk ile birbirlerine bağlanan çiftin başına maalesef çok kötü bir olay gelir ve Nihan Kemal’i terk eder. Nihan, kardeşinin hayatı için maalesef hayatının aşkından vazgeçecek ve ona verdiği sözleri yerine getiremeden hayatından çıkacaktır. Kemal ise, hiçbir zaman bu gerçeği bilmeyecek ve sadece terk edilmenin acısını yaşayacaktır. İşte o noktada Kara Sevda başlar.

YORUMLAR
  Kadir İnanır ile özdeşleşen bir olgu: Kadirzm ne demek?
Kadir İnanır ile özdeşleşen bir olgu: Kadirzm ne demek?