A24.com.tr » magazin » Kara Sevda 63. Bölüm fragmanı yeni son bölüm özeti yayınlandı yeni

Kara Sevda 63. Bölüm fragmanı yeni son bölüm özeti yayınlandı yeni

Kara Sevda 63. Bölüm fragmanı yeni son bölüm özeti yayınlandı yeni

Çarşamba akşamlarının reyting rekortmeni Kara Sevda yeni 63. bölüm fragmanı Ozan ölümü ardındaki sır ne? Geçen hafta büyük heyecan sahne olan dizinin yeni bölümünde bakalım neler olacak.

 Star TV'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Kara Sevda'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Dizinin 63.bölüm fragmanı yayınlandı mı? yaşanacaklar şimdiden merak konusu...

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Nihan, Leyla'nın yardımıyla planına kaldığı yerden devam etmektedir. Plan sonrasında Kozcuoğlu'nun bundan ne kadar etkileneceği büyük merak konusudur. Bu sırada eve gelen şüpheli bir paket Nihan'ın Ozan ile ilgili derin bir sorgulamanın içine iter. Nihan'ın olaylara bakış açısını tümüyle değiştiren bu paket Kemal ile Nihan'ı tekrar karşı karşıya getirecektir. Daha sonra Nihan, Emre için bir doğum günü partisi düzenler, parti günü Kemal de başka bir planla oradadır.

 

Kara Sevda 63. Bölüm fragmanı yeni son bölüm özeti

Kara Sevda dizisinde Burak Özçivit’in canlandıracağı fakir genç bir maden mühendisidir. Yerin metrelerce altında ekmek parası için işçilerle mücadele vermektedir. Burak Özçivit fakir ama gururlu bir maden mühendisidir. Maden Mühendisi iken tanıştığı bir kızla hayatı değişen genç aşık olduğu kızın hayatında kardeşinin başına gelenler nedeniyle Kemal’i terk etmesiyle intikam almak için elinden geleni yapmış ve zamanla da büyük bir başarı elde etmiştir. Artık zaman intikam alma zamanıdır.

Çalıştığı madende Soma faciası gibi bir facia yaşandıktan sonra hayatı değişen fakir genç şimdi zengin yaşamın zorluklarına da alışmak zorunda kalacaktır.

Emir, Deniz'i kaçıracak mı?
Nihan, taburcu olup eve geldiğinde Kemal için yazdığı defterin eşyaları arasından çıkmaması üzerine büyük bir korkuya kapılır. Emir, defteri bulup okuduysa ve ipuçlarını takip ettiyse, her şeyi biliyor demektir ve bu, Emir'in yeni bir plan yaptığını göstermektedir.

Kemal ve Nihan, önce Emir'in neyi ne kadar bildiğini netlemeye çalışırken, Emir’in gerçekten de Nihan’la Kemal’i alaşağı edecek bir planı vardır: Deniz’i alıp gitmek.

YORUMLAR
  Teröristlerin korkulu rüyası Keskin Nişancılar Afrin'de
Teröristlerin korkulu rüyası Keskin Nişancılar Afrin'de